Molnár Gusztávról friss hírek érkeztek az elvonóról: így van most

Molnár Gusztáv novemberben vonult be az elvonóra egy évre.

2023. március 30., 12:20

Szerző:

Molnár Gusztávról friss hírek érkeztek, egyrészt a rehabilitációs intézetnek köszönhetően, ahol ezt az évet tölti, másrészt barátja-segítője, L. Péterfi Csaba révén. L. Péterfi Csaba onnan lehet ismerős önnek, hogy ő Pécsi Ildikó fogadott fia, aki könyvet is írt nemrég a legendás színésznőről.

Az értesüléseket a Bors című lap foglalja össze friss cikkében, amelyből kiderül, hogy a komlói rehabilitációs intézet időnként fotókat posztol a bentlakók életéről, és ezekből kiderül, hogy Molnár Gusztáv láthatóan jobb formában van, mint volt korábban. Sportol, szaunázik, és a gyógyulásra koncentrál.

L. Péterfi Csaba nyilatkozata többek között a következőket tartalmazza róla:

„Guszti belátta, hogy igazából nagyon szerencsés, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és a barátai sem fordultak el tőle. A válása persze nagyon megviselte, és szakmailag sem az utóbbi volt a legsikeresebb időszaka, de a lényeg, hogy most jó kezekben van, vigyáznak rá.”

A hírek tehát megnyugtatóak, és egyelőre úgy néz ki, hogy ha Molnár Gusztáv novemberben elhagyhatja az intézményt, azt követően akár a színpadra is hamarosan visszatérhet.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)