Kiderült, hogy ki az a titokzatos barát, aki támogatja Molnár Gusztáv felépülését

Molnár Gusztáv két hónappal ezelőtt ment elvonóra. 

2023. január 25., 08:35

Szerző:

Mint megírtuk, megjelent az első kép Molnár Gusztávról. A színész két hónappal ezelőtt vonult be egy komlói intézménybe, hogy leküzdje a szenvedélybetegségét. Most kiderült, hogy a sztár egyik közeli barátja nem más, mint Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba.

„Nagyon örülök annak, hogy a fotó alapján Gusztáv felépülőben van, láthatóan kisimult az arca. Azt gondolom, létfontosságú, hogy végigcsinálja az egy éven át tartó kezelést, akkor is, ha lesznek mélypontjai a gyógyulás felé vezető úton. Bár mi nem kommunikálhatunk vele semmilyen formában, azt tudnia kell, hogy mindenben mellette állunk és támogatjuk. Az emberek szeretnek ítélkezni, de tudni kell, hogy az alkoholizmus egy betegség, amit sok esetben depresszió okoz”

- nyilatkozta L. Péterfi Csaba a Borsnak

Pécsi Ildikó fogadott fia elmondta, hogy Molnár Gusztáv egy érzékeny művészember, akinek hirtelen jött a siker és nehezen sikerült feldolgoznia. Hozzátette, hogy a színész élete nagyon megváltozott a pandémia alatt, amikor a munkái elmaradoztak és ezután nyúlt az alkoholhoz. A tervek szerint Molnár Gusztáv 2023 novemberében hagyja el a Leo Amici 2002 Addiktológiai Alapítvány Rehabilitációs Intézetét. 

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)