Vastag Csaba felesége mindent megcsinál az urának: Ha hajnali kettőkor rántott húst kér, akkor otthon rántott hús van

Vastag Csaba azt mondja, nagyon szereti a feleségében, hogy csinos és azt, hogy tradicionális neveltetést kapott.

2024. május 4., 07:17

Szerző:

Vastag Csaba és Domján Evelin kapcsolatába a Nyerő Páros című realityn keresztül kaphattak bepillantást a tévénézők, de most a Story magazinnak is elárultak pár dolgot arról, hogyan működik a házasságuk.

Vastag Csaba azt szereti a feleségében, hogy csinos és engedelmes

Az első X-Faktor győztesének tavaly ilyenkor volt az esküvője, most a közelgő első házassági évforduló kapcsán nyilatkoztak. Amint arról korábban is volt szó, a feleség gyakran megkapja, hogy nem dolgozik, volt is ebből konfliktusa az apósával. Pedig rengeteget dolgozik, de csak a férje mögött a háttérben. Domján Evelin így számol be a munkájáról:

„Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és igazából mindent együtt csinálunk, viszont a háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefont, én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy Vastag Csaba odaérjen valahova időre, igazából én teszem össze. Mindent! Emellett ha hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak neki rántott húst, akkor otthon rántott hús van.”

Vastag Csaba ezt azzal toldja meg, hogy a neje fő erényeiként gyakorlatilag azt sorolja fel, hogy csinos és hogy engedelmes:

„Amit nagyon szeretek benne – a szépsége mellett –, az a tradicionális neveltetés. Az a fajta értékrend, ami, azt hiszem, az én értékrendemhez leginkább közel áll. Nagyon fontos neki a tisztesség, a becsület, a család, az összetartozás.”

Tradicionális értékek, tradicionális esküvő

A fentiekkel egybevág az is, hogy Domján Editet igazából nem is ezen a néven, hanem Vastagnéként kéne emlegetnünk, tavaly ugyanis ezt a nevet választotta az esküvőkor. A Fókusz című műsor által a lagzi után készített riport szerint csak 100 fős, ezért családiasnak számító kézfogót tartottak, de volt templomi szertartás is. A menyasszony így fogalmazott:

„nekem gyerekkori vágyam volt, hogy ha lesz egyszer esküvőm, akkor biztosan abban a templomban szeretnék házasodni, ahol felnőttem.”

Vastag Csaba szintén gyerekkora óta vallásos, bár ő tavaly tavasszal részletesen beszélt arról, hogy voltak azért olyan időszakok az életében, amikben a templombajárás mellett másra is szakított időt.

A névviselésről a következő derül ki a videóból:

„Evelin nem modern, kötőjeles, hanem tradicionális férjezett nevet választott magának, így az esküvőn Vastagnéként anyakönyvezték.”

Kattintson a play gombra a tavalyi riportért!

A szertartáson Vastag Csaba egyébként ezt a fogadalmat tette menyasszonyának:

„Minden kimondott szavunk gyakorlás volt, hogy kimondhassuk a legfontosabb szót: igen. Bár én már a második napon kimondtam volna, hogy igen. És igen a hátra lévő összes napon kimondanám, hogy igen. Szeretlek és becsüllek, tisztellek és védelek. Segítelek és mindig fogom a kezed!”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)