Hamarosan jöhet a nagy bejelentés: Vastag Csaba a Megasztár csapatát fogja erősíteni? Itt vannak a részletek

Vastag Csaba a TV2 tehetségkutatójában kaphatott szerepet. 

2024. március 4., 07:29

Szerző:

Vastag Csaba lehet a TV2 Megasztár című műsorának az egyik zsűritagja. Először felröppentek a pletykák, hogy az énekes az RTL-en futó X-Faktor mentora lehet majd, hiszen amiatt a műsor miatt szerzett országos ismertséget, de úgy tűnik, hogy a konkurenciánál fog szerepet vállalni.

A Blikk úgy tudja, hogy a 12 év után visszatérő Megasztárba már folynak a tárgyalások a lehetséges ítészekkel, és az egyik nagy esélyes Vastag Csaba. A lapnak a hírrel kapcsolatban több részletet megosztott egy névtelen informátor is: 

„Úgy tudom, Csabával már az ügyben megegyezett az énekessel a TV2, hogy a tehetségkutató stábjának tagja lesz. Elképzelhető, hogy zsűritag lesz, de az sem kizárt, hogy a kulisszák mögött fog dolgozni, mint zenei szakértő vagy a csatorna vezérigazgatója, Pavel Stanchev tanácsadójaként. Erről még folynak a tárgyalások.”

A Blikk megkereste a TV2-t is, de csak annyi derült ki, hogy hamarosan bejelentik, kikkel fognak együtt dolgozni a tehetségkutatóban:

„A Megasztár az ország legendás tehetségkutatója ősszel visszatér a TV2-re, a műsorban számos olyan tehetséggel, elismert szakemberrel dolgozunk, akik ismerik mind a brandet, mind a tehetségkutatók és a szórakoztatóipar sajátosságait. Hogy kikről van szó, hamarosan bejelentjük.”

Vastag Csaba egyébként korábban volt zsűritag a TV2 Star Academy című műsorában is, így nem lesz számára ismeretlen a terep.

(Kiemelt kép: Youtube/FrizbiTV)