A Megasztár egykori gyereksztárja, Patai Anna babát vár: Nehéz volt idáig titokban tartani – fotó

Patai Anna 11 éves volt, amikor a Megasztár révén országosan ismertté vált, most 24.

2024. március 7., 07:53

Szerző:

Patai Anna a 2010-es Megasztár 5-ből ismert, és tavaly ment férjhez gimnáziumi szerelméhez. Az énekesnő korábban azt mondta, szeretnének fiatalon szülők lenni a férjével, és ez most valóra is vált.

„Egy újabb fejezetre készülünk: bővül a család! Iszonyatosan nehéz volt idáig titokban tartani, mert ez életünk legszebb utazása, amit az Istentől kaptunk! Drága Gyermekem, Apával már nagyon várunk!!!”

– írja Patai Anna az Instagramon az alábbi posztban. A képen a férjével és kutyájukkal láthatóak, és mutatják a magzatról készült ultrahangfelvételt.

És ha szeretne egy kicsit nosztalgiázni, íme egy részlet a Megasztárból 2010-ből.

Az énekesnő nagyjából fél éve, tavaly szeptemberben ment férjhez. A nagy hírt akkor a következőkkel jelentette be:

„alig vártam, hogy megosszak veletek pár képet az esküvőnkről. Szeretném megköszönni a családunknak, hogy eljöttek és velünk ünnepeltek! [...] Rózsaszín-ezüst-fehér volt a színkombináció, természetesen ehhez készültek a csodaszép virágok, na meg az üdvözlőtábla, ami a legegyedibb ötlet! [...] Mindenkinek hálás a szívem, hogy életünk legszebb napját még szebbé tettétek. Pallus Bence, nagyon szeretlek, innentől kezdve szólítsatok Pallus-Patai Annának!”

Ezeket a fotókat publikálta a lagziról.

Visszatér a Megasztár!

Hátha ön még nem hallotta: idén visszatér a műsor, ami többek között Patai Annát is ismertté tette. Nagy bejelentést tett a TV2 február végén: még az idén visszatér a Megasztár, amit nyilván a szintén visszatérő X-Faktorral figyelhetnek majd párhuzamosan a tévénézők. A Megasztár tizenkettő éve ment utoljára: 2012 tavaszán ment le a legutolsó, hatodik évad, amit Radics Gigi nyert meg.

„Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom!”

– mondta a bejelentésben Pavel Stantchev, a TV2 bolgár származású vezérigazgatója. Nem túl meglepő módon 12 év után a nyereményt is kicsit emelni kellett, most már 40 millió forintot kap majd a győztes, plusz mellé egy videóklipet és egy dalfelvételt egy Los Angeles-i stúdióban.

Az újraindulás kapcsán Till Attila műsorvezető egy Molnár Ferenc Caramellel közös videót is posztolt, aki ugye a második évadot nyerte meg 19 évvel ezelőtt, a 2004-2005-ös évadban. Nem sok ilyen showműsor van már egyébként a hazai kereskedelmi televíziózásban, mint anno a Megasztár: az első három évad ősszel kezdődött és tavasszal ért véget. Most már jellemzően két részre oszlik a kertévés évad: a tavasszal induló szériáknak még nyár előtt vége van, az ősszel induló műsorok pedig a legritkább esetben nyúlnak át az új évre, karácsony előtt mindennek megtartják a fináléját és a téli szünet után új adásfolyamok indulnak. (Az egyik ilyen ritka eset volt a 2022-es Való Világ 11, ami a régi Megasztárokhoz hasonlóan ősszel indult és a következő év tavaszán ért véget.)

(Kiemelt kép: Patai Anna Instagramja)