Kajdi Csaba így figurázza ki Ördög Nórát: „Vegyük, Pali, ahogy sírok”

Ördög Nóra műsorvezetőnőről Kajdi Csaba legutóbb a Next Top Model Hungary (újra)indulása kapcsán beszélt.

2024. március 27., 08:36

Szerző:

Ördög Nóra és Kajdi Csaba már jó ideje nincsenek jóban, hiszen a Cyla néven is ismert médiaszemélyiség évek óta rendszeresen kritizálja a műsorvezetőnőt, többek között azért, ahogyan a gyermekeit használja a közösségi médiában. A viszályuk most azért éleződött ki, mert Kajdi Csabát kiejtette a TV2 a modellkeresős realityt készítő stábból, és a végül megvalósult Next Top Model Hungaryt pont Ördög Nóra vezeti. A két híresség most közösen került a Best magazin címlapjára.

A lap a következőket idézi Kajdi Csabától, és az idézetben szóba kerül Ördög Nóra férje, Nánási Pál is:

„régóta ismerem Nórit, nincs vele gondom, csak véleményem van róla. Az pedig szerintem bárkinek lehet bárkiről. Nekem úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az. Minden lépése gondosan felépített üzlet. »Vegyük, Pali, ahogy sírok, amikor a reptéren újra látom Micit és Vencit. Ez nagyon fog tetszeni a követőknek.« Teszi mindezt úgy, hogy az utolsó napok kivételével az egész Ázsia Expressz alatt vele volt a családja bébiszitterestül. Borzasztóan álszentnek és hatásvadásznak tartom őt. Egyetlen könnycseppjét sem hiszem el. És mindezt azért fogalmazom meg és mondom ki, hogy felnyissam a szemeket.”

Hétfőn publikált interjút Kajdi Csabával az nlc.hu is, ebben a Visage modellügynökség vezetője szintén megkérdőjelezi Ördög Nóra hitelességét, itt konkrétan a Next Top Model Hungary kapcsán:

„a nemzetközi formátumban a műsorvezető egy volt szupermodell, mint például Tyra vagy Heidi Klum, nálunk pedig Ördög Nóra: volt már szuper táncos, szuper séf, most szupermodell.”

És ha már így belejöttünk, haladjunk sorban visszafelé: szóba került Ördög Nóra abban az interjúban is, amit a Telex publikált a múlt héten. Ebben a következő hangzik el:

„én azt gondolom, valamilyen társadalmi szerepvállalás kötelessége lenne mindenkinek. Az, hogy Ördög Nóra kiírja a Facebook-oldalára, ő mindenféle politikától mentesen, senkinek a pártjára nem szeretne állni, de milyen fontosak a gyerekek... Szerintem legyen véleménye Ördög Nórának. Ő egy nagyon meghatározó, profi médiaszemélyiség. Legyen véleménye, álljon ki a gyerekekért! De a Till Attilának van véleménye, ő elmegy a tüntetésre, mert ez nem egy politikai tüntetés, még akkor sem, hogy ez a regnáló kormánynak nem tetszik. Hozzáteszem, hogy szerintük én a főszervezők egyike voltam, sőt az Origo szerint melegtüntetést szerveztem. Ennél már nem tudom, hogy lehet nagyobb hazugságot kihozni, és hogy ennek hol a határa.”

Itt tudja visszanézni a teljes interjút.

A Blikk pedig emellé még a Story magazinból is idéz egy korábbi Cyla-nyilatkozatot Ördög Nórával kapcsolatban:

„úgy tudom, kávéfőző kisasszonyból nőtte ki magát profi műsorvezetővé. Ez tiszteletreméltó. Igaz, ezt nagyrészt az első férjének, Rubin Kristófnak köszönheti.”

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)