Kajdi Csaba élesen bírálta Tomán Szabinát: Az ismertséget inkább a házasságának köszönheti

Kajdi Csaba a Next Top Model Hungary című műsor kapcsán bírálta Tomán Szabinát és persze a műsor többi résztvevőjét is.

2024. március 26., 07:59

Szerző:

Miután Kajdi Csaba a múlt héten publikált interjújában elmesélte, hogy néhány évvel ezelőtt még úgy volt, hogy a TV2 vele indítja el a modellkeresős realityt, de aztán Cyláról kiderült, hogy túlságosan kritikus a kormánnyal szemben ahhoz, hogy a csatornán még egyszer képernyőre kerülhessen.

Így aztán beindult a Next Top Model Hungary, de Kajdi Csabát kihagyták a műsorból. Most, hogy lementek az első részek, az nlc.hu kereste meg a Visage modellügynökség instalegendává vált vezetőjét, hogy mondjon véleményt a látottakról.

„Nehéz úgy nyilatkoznom, hogy ne gondolják az emberek azt, hogy savanyú a szőlő, pedig nem az”

– vezeti be a mondandóját Kajdi Csaba, úgyhogy innentől kezdve egyértelmű, hogy nem dicsérni fogja a műsort.

„Ennek a műsornak szakmailag semmi köze ahhoz, hogy topmodellt keresünk vagy sem. Sajnos ez egy zs-kategóriás tévéshow lett számomra, ugyanolyan szintű emberekkel, akár a zsűrit nézzük, akár a szereplőket”

– véleményezi Cyla a műsort. Ugyanebben a formátumban más országokban a műsorvezető egy-egy nemzetközileg ismert szupermodell, mint például Heidi Klum vagy Tyra Banks – nálunk Ördög Nóra. Kajdi Csaba hozzáteszi, az indulókat pedig egy NER-közeli zsűri véleményezi.

„Tomán Szabina modell múltja sem egy topmodelléhez hasonlítható, hiszen az ismertséget inkább az Árpa Attila-féle házasságának köszönheti, mint a nemzetközi modellkarrierjének. Mást sem hallunk tőle azon kívül, hogy azt mondja, mutasd a catwalkodat. Az egész nem releváns számomra, de nagyon szórakoztató.”

És hogy a kritikatengerből azért emeljük még ki kb. az egyetlen pozitívumot, mert Kajdi Csaba egyvalakiről tényleg elismerően beszél:

„Axente Vanessa az egyetlen kivétel, aki releváns ebben a műsorban! Ő tényleg hatalmas sikereket ért el, valóban modell, Steven Meiselnek volt az egyik kedvence, csinált Chanel kampányt, Rimowa kampányt, és még számtalan címlapot, de nem ismerem teljesen a munkásságát.”

A modellügynök szerint eleve olyan lányokat választottak be a műsorba, akiknek a nemzetközi modellpiacon adottságaik és életkoruk miatt már esélyük sem lehet, így legfeljebb a sírásról-bokatörésről szólhat a Next Top Model Hungary, de egy valódi topmodell felfedezéséről aligha.

Kajdi Csabát tehát a tévében nem láthatjuk, és ezek után a TV2-n nyilván jó sokáig nem is fogjuk, de élőben meg lehet őt nézni-hallgatni, mert turnéja folytatódik.

„Arany követő-rajongó! Kapaszkodjál meg, millió az ügy! Rodázik a Cyla! Legutóbb Győrött őrjöngött a Cyla, de itt vannak a további helyszínek! Anyukám, ugorj be egy kávéra! Jelszó: millió az ügy! Pécs (04.13), Szeged (05.04), Miskolc (09.13), Veszprém (09.27), Szombathely (10.18), Győr (11.30), Budapest (12.05)”

– ajánlja mindenki figyelmébe Kajdi Csaba a fellépéseit az alábbi videóval.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)