Liptai Claudia rejtélyes tüneteket tapasztalt a nyaralás után, rögtön a kórházba ment

Liptai Claudia a nyaralásból hazatérve kénytelen volt egyenesen a Honvéd kórházba menni.

2023. szeptember 13., 09:14

Szerző:

Liptai Claudia a nyaralásáról beszélt a Sláger FM-en – amint kiderült, amilyen jól ment maga a nyaralás, olyan aggasztóan végződött. A színésznő-műsorvezetőnő sok időt töltött idén nyáron Horvátországban, hiszen itt, Dubrovnikban forgatta a VIASAT3 új, társkeresős realityjét Szingli vagy svindli címmel. Ezután jött az igazi nyaralás Görögországban a férjével, Pataki Ádámmal, de...

„28 napot forgattam Dubrovnikban, majd szinte ki sem pakoltam, mentünk tovább Görögországba. Fantasztikus volt, de már itt előfordult, hogy megdagadt kezem-lábam és fulladtam. Így alighogy leszálltam a gépről, már mentem is a Honvéd Kórházba az orvosomhoz”

– meséli Liptai Claudia a Spotify-on itt visszahallgatható rádióműsorban. Mint mondja, a rejtélyes tünetek elmúltak, de hogy pontosan mi okozhatta őket, azt nem tudták kideríteni az orvosok. Ezzel még nem volt vége azonban a dolognak.

„Ádámmal kivettünk két napot, amit a gyerekek nélkül töltöttünk el és Egerszalók felé vettük az irányt. Moziba mentünk Egerbe, és mivel a tünetek újra előjöttek, az egri kórházban kötöttünk ki. Itt szintén kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Kaptam egy kis vízhajtót, de ennyi történt. Utána pedig jól kialudtam magam”

– idézi Liptai Claudia beszámolóját az nlc.hu.

A Horvátországban készült tévéműsor beharangozóját mindenesetre alább tudja megtekinteni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)