Napi horoszkóp, 2024. október 28.: a Bika őszinteséggel gyógyíthatja önmagát, a Nyilas harsány kiáltást hall

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. október 27., 20:01

Szerző:

Kezdődhet az új hét a hétfői napi horoszkóp előrejelzésével? Aki bújt, aki nem, ma megkezdődik ez az új, szerencsére csak négynapos munkahét, és hogy az ön számára hogyan kezdődik, azt alább a születési dátumának megfelelő csillagjegynél olvashatja el.

Kos (03.21.–04.19.)

Amiről azt hitte, hogy ezen a héten már biztosan nem lesz vele dolga, még mindig itt van. Ami a múlt héten nem zárult le, az tehát ezen a hétfőn folytatódik – csak egy kicsit más formában.

Bika (04.20.–05.20.)

Van önben valami (egy gondolat, egy érzés, egy titok, egy emlék vagy egy hiány), amit jó lenne ma végre megosztani, kimondani, lemozogni, megélni. Ez a nap arra hívja a Bikát, hogy gyógyítsa önmagát őszinteséggel.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy ön számára új érzés vagy vágy lángocskája gyullad meg ma az önben, egyelőre szinte észrevétlenül. Ez a picike tűz az ön lelkének olyan zugát világítja ma meg, ahova ritkán pillant be.

Rák (06.22.–07.22.)

Ha elakad a mai napban, ha nem biztos benne, hogy mit gondoljon, merre induljon, jusson eszébe a horoszkóp tanácsa: akármilyen gyönyörű is egy palota, elsősorban az számít, hogy milyen alapra épült. Figyeljen ma mindig az alapokra, és nem fog rossz döntést hozni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan ruhát ölthet ma fel az Oroszlán, ami nem az övé. Viselt már hasonlót, talán szokott is hasonlóban lenni, de ezt egyértelműen nem önre szabták. Elsőre meglepően jól esik majd viselni, de vigyázzon, ha túl sokáig magán hagyja ezt az öltözéket, rendkívül kényelmetlenné válhat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ahogy így ősszel fokozatosan hullanak a levelek, egyre veszíti fényét és ékszereit a természet, úgy a Szűz már ma teljesen lecsupaszított, rideg valójában lát majd valamit (vagy valakit), ami (vagy aki) pedig tegnap még annyi színes díszben tündökölt. Igen, amit ma megpillant, az már a tél, a beteljesülés igazsága.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki valamit rosszul gondol önről, kedves Mérleg, de a mai napon ön mond vagy tesz valamit, amitől az illető jobb belátásra tér, pontosabb képet kap arról, hogy valójában milyen is ön.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Legyen figyelmes, mert valaki az ön környezetében ma úgy csinál, mintha valami gondot okozna vagy nehezen menne neki, mintha nem lenne rá képes, pedig ő igazából sokkal ügyesebb az adott dologban. Vajon miért nem használja ki a képességeit?

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hétfő fehérzaján keresztül is meghall ma a Nyilas egy harsány kiáltást. Más is hallotta? Vagy csak ön kapja fel a fejét? Ne legyen kétsége afelől, hogy minél kevesebben hallják meg önön kívül ezt a bizonyos kiáltást, annál biztosabb, hogy egyenesen önhöz szólt.

Bak (12.22.–01.19.)

A nagy és mégis otthonos világ ma egy pillanatra vadidegen arcát mutatja majd a Bak számára. Ne fordítsa el a tekintetét, keresse a szemkontaktust ezzel a vad és titokzatos pillantással! Igen, ez is az ön világa, ez is a minden egy darabja!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy ismeretlennel kerül kissé bonyolult, illetve embert próbáló szituációba ma a Vízöntő, de nincs miért aggódnia: természetesen fog jönni önnek, hogy mi a helyes magatartás ezzel az illetővel. Csak hallgasson a szívére, tegye és mondja azt, ami a lelke legmélyéről jön!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan személyt állít ez a nap a Halak elé, aki sok szempontból példakép lehet. Persze, nem mindenben tökéletes az illető, de egyáltalán nem lesz nehéz megállapítania, hogy mi az, amiben érdemes követnie ennek az embernek a példáját.

(Kiemelt kép: Shutterstock/All Kind of People)