Megdöbbentő jóslatok 2025-re: itt vannak Nostradamus próféciái

Nostradamus próféciái szerint a 2025-ös év drámai megrázkódtatásokat ígér az emberiség számára. 

2024. október 22., 11:39

Szerző:

Bár Nostradamus jóslatai gyakran szimbolikusak és többféle módon értelmezhetők, mégis úgy tűnik, hogy sok esemény igazodik például a 2024-es jóslatokhoz is. 

Nostradamus jóslatai 

Az asztrológus idénre például aszályokat és árvizeket jelzett előre, valamint írásai arra figyelmeztettek, hogy az emelkedő hőmérséklet és a szélsőséges időjárási események együttes hatása pusztíthat, amely tönkreteheti a mezőgazdaságot és éhínséget okozhat a világ nagy részén. Mint ismert idén jókora árvizek sújtották a világot, a Milton-hurrikán pedig nemrégiben tarolta le az USA-t. 

Előrejelzések 2025-re 

Nostradamus előrejelzései szerint a 2025-ös év még nagyobb kihívásokat hoz. Nostradamus A próféciák című könyvében több száz titokzatos négysort hagyott hátra, melyek az évszázadok során beindították a történészek és az összeesküvés-gyártók fantáziáját is. Az asztrológus 2025-re egy nagyszabású háborút jósol Európában, ami hatással lesz a kontinens lakosságára is. A kegyetlen háborúkat és az ellenségnél is rosszabb régi járványt emlegető négysor azonban sok vitát váltott ki. Míg egyesek szerint egy újabb világjárvány közeleg, mások úgy vélik az ukrajnai háború terjedhet tovább. 

Természeti katasztrófák 

Ezen túlmenően Nostradamus természeti katasztrófát is jósol: megemlíti a pusztító áradásokat és az emelkedő tengerszintet, amely a tengerparti városokban is kárt tehet. Ennek kapcsán egy új vezető felbukkanására is rámutat, aki egy új világrendet fog megalapozni. Noha ezek az előrejelzések nagyon homályosak, sokan úgy vélik, hogy globális változásokra utalhat a politikában. Külön említést érdemes egy titokzatos égitest is, amely az asztrológus szerint 2025-ben fenyegetheti a Földet. Nostradamus a sors hírnökeként hivatkozik rá, melyet sokan aszteroidaként vagy üstökösként értelmeznek. Bár ezek az előrejelzések nem teljesen egyértelműek, de annyi biztos, hogy egy viharos év képét festik le, ahol a természeti és politikai erők egyesülve eredményezhetik a káoszt. 

Baba Vanga is jósolt 

Amint azt lapunk is megírta Baba Vanga is jósolt 2025-re. A jósnő próféciái valamivel pozitívabbak, szerint jövőre a gyors technológiai fejlődés időszaka köszönt majd be, ami különböző területeken úttörő előrelépéseket hoz. A mesterséges intelligenciától kezdve az űrkutatásig ez az év várhatóan az innováció és a felfedezések új korszakát nyitja meg. A 2025-ös év az előrejelzések szerint a globális egység és együttműködés időszaka lesz, amikor a nemzetek összefognak a közös kihívások megoldása érdekében – ezek szerint ha valóban ki is tör idén a harmadik világháború, nem fog sokáig tartani. Baba Vanga jóslatai kiemelik az együttműködés és a szolidaritás fontosságát egy békésebb és fenntarthatóbb világ felépítésében, sőt, a személyes növekedés és önmegismerés fontosságát is hangsúlyozzák. A 2025-ös év a jövendölés szerint az önvizsgálat és az átalakulás időszaka lesz, ahol az egyéneknek lehetőségük lesz felfedezni valódi lehetőségeiket és céljaikat

(Forrás: CityMagazine, Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Pexels)