Kiderült Hasfelmetsző Jack "polgári foglalkozása"

Egy történész hosszas kutatás után megnevezte, ki volt Hasfelmetsző Jack – írta a Boon.hu Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál.

2009. október 7., 14:52

Dr. Mei Trow történész modern bűnügyi technikák segítségével kezdte meg a kutatást. Úgy gondolja, ennek köszönhetően tudja, ki volt Hasfelmetsző: a helyi hullaházban dolgozó Robert Mann. Az is állítja, hogy nem csupán öt nő, hanem két további prostituált meggyilkolása is Hasfelmetsző számlájára írható..

A történész gyanakvását egy régi rendőrségi jelentések keltették fel, amiben az áll: Mann segédkezett az áldozatok boncolásánál, de amiért felfigyelt a történész a férfire az az volt, hogy az egyik hullát levetkőztette a boncasztalon, annak ellenére, hogy a rendőrség utasította, ne nyúljon a tetemhez, amíg nem vizsgálják meg.

Trow szerint ez volt az a pillanat, amikor a gyilkos nem tudta megállni, hogy ne csodálja meg a művét. Ráadásul a férfira ráillik az FBI által készített jellemrajz is. Zaklatott családi háttérrel rendelkezett és munkája kapcsán jó anatómiai ismeretekkel rendelkezett – írta a Boon.hu.