Jön a következő szuperhold: 3 csillagjegy, akire óriási hatással lesz

Érkezik az év utolsó szuperholdja, ami több csillagjegy életére is hatással lesz. 

2024. október 28., 14:46

Szerző:

November 15-én ismét telihold ragyogja majd be az eget, ami egyben az év utolsó szuperholdja is lesz. A Fagy Hold vagy Fagyos Holdként is ismert novemberi telihold hatalmas energiákat szabadít fel, több csillagjegy életében pedig hatalmas változásokat hozhat. 

Mi az a szuperhold? 

A szuperhold valójában telihold, de mivel nagyjából 30.000 kilométerrel közelebb van a Földhöz, mint a szokásos, ezért megkapta a szuper jelzőt. A szuperhold egyébként mintegy 30 százalékkal fényesebb és nagyjából 15 százalékkal nagyobbnak hat, mint egy átlagos telihold. A szuperhold egyébként nem ritka esemény, évente 3-4 alkalommal fordul elő, legutóbb október 17-én lehetett látni.

Asztrológiai hatás 

Ez a rendkívüli csillagászati esemény amellett, hogy figyelemre méltó látvány, asztrológiai szempontból is jelentős, hiszen az egyes csillagjegyek életére is nagy hatást gyakorolhat. A nemsokára felkelő szuperhold most különösen 3 csillagjegy számára hozhat változásokat. Mutatjuk, kikről van szó. 

Kos 

A Kos számára a szuperhold főleg karrier szempontjából hozhat változásokat, nagyon úgy fest, hogy egy nagy szakmai döntés meghozatala előtt állnak a jegy szülöttei. Mindez azonban nem biztos, hogy konfliktus mentes lesz, de a nagyobb viták elkerülése végett érdemes kerülnie az impulzív reakciókat. Bár a karrierjében nagy ugrás jöhet, de fontos, hogy megpróbálja megőrizni a munka és a magánélet közti egyensúlyt. 

Rák 

A szuperhold a Rák életére főleg párkapcsolati szempontból lesz hatással. A párban élő Rákok most egy kicsit elhanyagoltnak érezhetik magukat, ám a szuperhold elegendő bátorsággal ruházhatja fel őket ahhoz, hogy beszéljenek az érzéseikről. Itt az idő, hogy világosan kifejezzék a kívánságaikat, megfogalmazzák az elvárásaikat, ebben pedig a szuperhold a segítségükre lesz. A szingli Rákok számára pedig ez az időszak szerencsés lehet, ugyanis nem kizárt, hogy a szuperhold idején megpillantja a Nagy Ő-t. Az a Nagy Ő-t, akivel tényleg hosszú távra tervezhet.  

Nyilas 

A Nyilas számára a szuperhold elképesztő pénzügyi nyereséget hozhat. Ez lehet egyébként egy előléptetésnek köszönhető fizetésemelés, de az is előfordulhat, hogy nyer egy nagyobb összeget vagy éppen az egyik befektetése sül el nagyon jól. Mindazonáltal kihívásokkal teli is ez az időszak, szóval semmiképpen se bánjon könnyelműen a pénzzel, mert tudja: könnyen jön, könnyen megy.   

(Forrás: CityMagazine, Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Freepik)