3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz az anyagi helyzetében az október 28-i holdfogyatkozás

Az október 28-i holdfogyatkozás óriási hatással lesz a csillagjegyekre. 

2024. október 21., 13:19

Szerző:

A 2024. október 28-i holdfogyatkozás több csillagjegy életében is fordulópontot jelent majd, főleg a pénzügyek és a személyes értékek terén. Összeállításunkban most megmutatjuk, mely zodiákusok lesznek érintettek.

Bika

Mivel a holdfogyatkozás a Bikában lesz, ezért értelemszerűen ez a jegy lesz a leginkább érintett. A holdfogyatkozás előtti, alatti és utáni időszak jó lehetőséget biztosít a Bikában arra, hogy egy kicsit magába nézzen, valamint jó ötlet lehet megvizsgálni a pénzügyi szokásait is. Nagy változásokra számíthat mind a személyes elégedettség, mind pedig az anyagi javak és a hosszú távú célok terén. Nem kizárt, hogy egy remek állásajánlatot kap, ami értelemszerűen magasabb bevétellel is jár majd.

Skorpió 

A Skorpió a Bika ellenétes jegye, így most e jegy szülöttei is különösen érezni fogják a holdfogyatkozás erős hatását. A Skorpiónak most újra kell gondolnia sok mindent, különösen a befektetései terén kell egy kicsit rendet tenni, de a személyes kapcsolataiban is jelentős változások lehetnek. Váratlanul nagyobb bevételhez juthat, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a kvázi könnyen jött összeget, hogyan hasznosítja. A most meghozott döntése ugyanis hosszabb távon is hatással lesznek az életére. 

Nyilas 

A Nyilas most különösen éber lesz, ha pedig pénzügyi növekedés lehetőségét látja, nem habozik, le fog csapni rá. Ez lehet egy előléptetés vagy egy új állás, de biztos, hogy a Nyilas életébe most hatalmas anyagi jólét köszönt be. Viszont legyen nagyon óvatos, ugyanis jónak tűnik befektetési ajánlat túlságosan kockázatos lehet, szóval jobban jár, ha nem ugrik fejest semmibe meggondolatlanul. A következő időszak hívószava a Nyilas számára a megfontoltság. 

Oroszlán és Vízöntő 

Bár az Oroszlánra és a Vízöntőre most nem lesz akkora hatással a holdfogyatkozás – legalábbis anyagi szempontból –, de azért nem árt róluk is egy-két szót ejteni. Az Oroszlánnak most meg kell vizsgálnia a karrierjével kapcsolatos kérdéseket, és dönteni kell, merre szeretne tovább haladni. A Vízöntő pedig újra kell gondolnia a társadalomban betöltött szerepét. Számukra a holdfogyatkozás inkább arra lesz jó, hogy egy kicsit magukba mélyedjenek és felmérjék, mik azok a régi dolgok, amiket végre érdemes elengedniük. 

 (Forrás: CityMagazine, Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Freepik)