Hatottak a kokik és a sallerek

Megszívlelte Európa a kokikat és sallereket, melyeket leköszönő beszédedben osztottál ki drága Viktor, a nyugati buta politikusoknak! Hála legyen neked bátor kiállásodért! A kokik és sallerek hatottak, mindjárt az én életemben is hirtelen nagy változások következtek be! Ha hiszed, ha nem, jelentősen megemeltek a nemet egészségügyi kasszák a nyuggerek legfontosabb, leggyakrabban szedett gyógyszereire adott támogatást, sőt egyes gyógyszerek teljesen térítésmentesek lettek, így pl. a vérnyomáscsökkentőm, a szívgyógyszerem, a fiam koleszterinszabályzója.

2011. július 13., 13:11

Képzeld, a kokiknak és sallereknek köszönhetően a legutóbb felírt, rendszeresen szedett nyolcfajta gyógyszeremből ötöt máris teljesen ingyen kaptam a gyógyszertárban. A mennyiség pedig pont egy negyedévre elegendő! Hála legyen neked Viktor a kokikert és sallerekért!

De azért nagyobb kokikat és sallerokat is kioszthattál volna, mert képzeld, a mellékelt képen látható full-automata, hidraulikus, majdnem ezer eurós fürdőkádszettért kereken 10 eurót önerőből kellett fizetnem – ez azért mégis felháborító! Nagyon bízom benne, hogy Szijjártó Péter emiatt majd odavág rendesen a pimasz, kizsákmányoló németeknek!

Igazad van, ne hagyd, hogy Brüsszel, meg Strasbourg diktáljon neked, hiszen a Nyugat politikusai jó esetben is csak a tanítvány alázatával ülhetnének lábaid Szent Zsámolyánál és szorgalmasan jegyzetelhetnek hatalmas bölcsességeidet, példát véve rólad, aki oly fergeteges zsenialitással épp most hívod életre a történelem első működő demokráciáját!

És hogy Angela Merkel már szóba sem áll veled... – ne is törődj vele, csak azért teszi, mert irigy rád és a páratlan sikereidre! Kis butuska ő, hogy behúztak szegényt a kabátlopásba is...!

Hála legyen neked és Semjén Zsoltnak azért is, hogy megvéditek a külföldön elő magyarokat!

Nagy szükségünk is van rá, mert bennünket, magyarokat éppen itt Németországban különösen elnyomnak, sőt egyenesen üldöznek!

A nyugdíjam is csak alig több mint havi 1.200 euró, és a 75. születésnapomon a helyi polgármester is csak egy félóras látogatást tett nálam. És képzeld, volt olyan szemtelen, hogy mindössze egy kecskebőrkötésű Bibliát hozott ajándékba – koszos 120 euróból megúszta az egészet! Felháborító, de egyetlen vigaszom, hogy ti, a Fidesz, az áldott Kormány megvédtek bennünket, szegény, elnyomott, külföldön élő magyarokat! Szijjártó Péter, ugye tudod mi ilyenkor a dolgod?! Oda kell csapni nekik, de alaposan...! Repüljenek továbbra is a kokik és a sallerek!

De ha jól meggondolom, nem vagyok egészen biztos abban, hogy valóban jó politikát folytattok! Magyarországnak, sőt egész Európának nem a társadalom nyakán élősködő, parazita, semmi hasznot nem hozó, hozzam hasonló nyuggerekre van szüksége!

Szerintem vegyétek le a támogatást az életmentő gyógyszerekről! Csináljatok statisztikát, miben halnak meg leginkább a nyuggerek, és a gyógyszereket, amelyekkel őket kezelik,vonjátok ki a forgalomból! Vagy vegyétek le azokról a támogatást! Hadd hulljon a férgese! Az a pimasz nyugger pedig, amelyik szemtelen módon meg élni akar, az fizessen!

Mindjárt három legyet is üthetnétek egy csapásra:

1. Nem kellene nyugdíjat fizetni, a nyugdíjkassza hirtelen megtelne milliárdokkal!

2. Onnan meg el lehetne venni a pénzt az államadósság csökkentésére! Azt nem lehet...?! Jaj, dehogynem! Csak egy gyors kis alkotmányváltoztatás, meg egy-két koki meg saller Brüsszelbe, és már meg is oldódott a probléma!

3. Beindíthatnál egy temetkezési vállalkozást Navracsiccsal a nyuggerek elföldelésére – hidd el, rengeteg ügyfeled lenne, csak úgy dőlne a pénz! A sírkőfeliratokat a Kazinczy-díjra érdemes Schmitt Pál készíthetne, csak hogy neki is csurranjon cseppenjen valami...! És persze kizárólag keresztény szertartás szerint celebráljatok, más vallásúaknak nincs helyük Szent István dicső birodalmában!

Arra azért mindenképpen ügyeljetek, hogy ne magánnyugdíjpénztárban gyűjtsetek a millióitokat, mert azok ott eljátsszak ruletten...! Fektessetek a vagyont inkább az állami nyugdíjpénztárba, az abszolút tuti!

Teremts erős, egészséges emberekből álló polgári Új-Magyarországot, sőt mi több: Új- Európát! Mindenki hálás lesz érte neked, drága Viktor!

A szegényeket pedig sodord ki a társadalomból! Még megdönthetetlen bibliai magyarázatot is tudsz majd rá adni, hiszen maga Jézus is azt mondta: „...akinek van, annak adatik, akinek nincs, attól az is elvetetik, amije van...” (Lukács 8, 16-18)

Isten áldja meg szent törekvéseidet!

Ámen!

K. B.
ny. lelkész, Stuttgart

Arra ébredt reggel, hogy korlátozta a profilját a Facebook, törölték a bejegyzését vagy hozzászólását a közösségi médiában? Nem tudja, miben vétett, mert az illetékes szolgáltató nem indokolta a döntését? Augusztus óta ilyen esetben egy peren kívüli vitarendezésre létrehozott, szakmailag független testülethez, az Online Platform Vitarendező Tanácshoz (OPVT) lehet fordulni.