Oláh Ibolya beszólt a zsűrinek a Sztárban sztárban, íme az egyik zsűritag utólagos reakciója

Oláh Ibolya szerint a zsűri „leamortizálja” a Sztárban sztár versenyzőit. Hát íme, mit gondol erről az egyik zsűritag, Lékai-Kiss Ramóna.

2024. október 15., 10:11

Szerző:

Elérkezett a végjáték a Sztárban sztár all stars című műsorban: a múlt hétvégén kiesett Oláh Ibolya és Tóth Gabi, így most már csak Gubík Petra, Oláh Gergő, Peter Sramek és Puskás-Dallos Peti vannak versenyben. A legutóbbi adás talán legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Tóth Gabi és Oláh Ibolya együtt búcsúztak, de Oláh Ibolya meglehetősen kritikus volt a műsorral szemben.

Oláh Ibolya különös búcsúja Tóth Gabi oldalán

Így búcsúzott Oláh Ibolya, miután a zsűri azt mondta, hogy ezen a héten is jól szerepelt, de nem igazán találták átütőnek az előadását:

„Szeretnék őszinte lenni. Szerintem nagyon kevés nekem ez az idő, hogy belebújjak ebbe, és nekem idő kell, hogy azokat a dalokat önmagamévá tegyem és önazonossá tudjak válni. És ez a műsor nem megfelelő rá, bocsánat.”

Persze felmerül a kérdés, hogy miért csak most jött rá Oláh Ibolya, hogy a számára nem megfelelő műsorban szerepel, amikor tavaly egyszer már végigcsinált egy évadot és a harmadik helyig jutott. Tavaly még megfelelő volt, de idén már nem? Ez nem derül ki, de hozzáteszi még mindenesetre, hogy örül, hogy végre kiesett, valamint többek között a következőket is:

„És köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám és hallgattatok rám. Tényleg, így legalább visszatérhetek a saját, igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy showbiznisz, de nincs köze az én munkámhoz. Úgyhogy köszönöm szépen mindenkinek, és szeretném megköszönni a stábnak, a hajasoknak, a sminkeseknek, a koordinátoroknak, és minden olyan embernek, akik hétről hétre rengeteget dolgoznak azért, hogy két perc alatt you... leamortizáljatok mindent. Úgyhogy köszönöm szépen. Ez nem neked szól, Hajós!”

Amikor Oláh Ibolya a fentieket mondja, a you-nál, azaz a ti szónál a zsűrire mutat. Itt találja a vonatkozó videót.

Lékai-Kiss Ramóna válasza Oláh Ibolyának

Oláh Ibolya búcsújáról Lékai-Kiss Ramóna a Bors című kiadványnak nyilatkozva beszélt. A Sztárban sztár zsűrijének tagja a következőkel reagál:

„Én azt gondolom, hogy ez a műsor a versenyzőknek és a zsűrinek is nagyon nehéz. Itt nem a Megasztárban ülünk, amikor bejön egy civil ember, aki próbálgatja a szárnyait, és akkor el lehet neki mondani, hogy jól énekelsz, vagy nem jól énekelsz. Itt professzionális énekesek állnak ide a színpadra, ha valamikor rosszul is sikerül egy produkció, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy azt mondjuk, ez borzalom volt, mert egyrészről nem sérthetjük meg a versenyzőt, mert itt már mindenki bőven letett már az asztalra.”

De a lényeg talán a következő két mondat:

„Van igazság abban, amit Ibi mond, hogy itt nagyon sokat készülnek, mindenki belead apait-anyait, és két perc alatt abban a helyzetben vagyunk zsűriként, hogy el kell mondani, hogy ez annyira nem volt jó, vagy jó volt. Ha ebben van sértettség, akkor azt nagyon sajnálom, mert soha nem célunk, hogy megbántsunk bárkit.”

(Kiemelt kép: a Sztárban sztár Instagramja)