Megdöbbentő, Oláh Ibolya kinek a fenekére paskolt rá a Sztárban sztár kulisszái mögött

Most publikáltak új képeket a Sztárban sztár kulisszái mögül, az egyiken Oláh Ibolya is feltűnik, elképesztő pózban.

2023. április 14., 15:51

Szerző:

Húsvétvasárnap véget ért a Sztárban sztár 9. évada Gubik Petra győzelmével. Az évad egyik húzóneve Oláh Ibolya volt, akiért egyszerre aggódtak és szurkoltak a nézők, és aki végül a harmadik helyezett lett.

Kettejük között Schoblocher Barbara végzett a második helyen. A Blahaluisiana nevű együttes énekesnője most rakott ki egy adag fotót az Instagramra: olyan képeket, amelyek a Sztárban sztár kulisszái mögött készültek az elmúlt két hétben.

A fotókon feltűnik az első kieső Zdroba Patrik is, de a legmeghökkentőbb kép mindenképpen az összeállítás utolsó darabja. Ezen feltűnik Schoblocher Barbara, de jelmezben, Doja Catnek öltözve. Mellette-mögötte áll Oláh Ibolya baseball-sapkában és napszemüvegben, de a kép igazán attól különleges (amint azt a Blikk is kiszúrta), hogy Schoblocher Barbara kissé pucsítós pózban látható és Oláh Ibolya versenytársa fenekén tartja a kezét.

Emlékezetes, hogy Oláh Ibolyának nem ez volt az egyetlen fenékfogdosása ebben az évadban: Till Attila hátsóját az élő műsorban tapperolta.

(Kiemelt kép: a TV2 hivatalos Instagramja)