Oláh Ibolyáért aggódnak a rajongók: ezért volt olyan leharcolt a Sztárban sztárban

Több néző-kommentelő is szóvá tette az adás alatt-után, hogy aggódik, mert Oláh Ibolya mintha nem lenne jól.

2023. március 29., 13:19

Szerző:

Oláh Ibolya nem igazán volt formában a múlt héten – szúrták ki a Sztárban sztár vasárnapi adásának nézői többek között az olyan jelenetek alapján, mint az ide kattintva megtekinthető adásrészlet.

Többen is aggodalmuknak adtak hangot, tekintve, hogy Oláh Ibolyának egy ponton vízre is szüksége volt az adás alatt, olyan rosszul nézett ki, ezért kedd este a 45 éves énekesnő a következőket jelentette meg a Facebookon:

„kedveseim! Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti, mit keresek ott minden nap. Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére. Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, aki a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad!”

A Sztárban sztár vasárnapi adásával kapcsolatban Tóth Andinak is volt utólag elég karakán mondanivalója, erről ide kattintva olvashat többet.

(Kiemelt kép: Oláh Ibolya Facebookja)