Oláh Ibolyát a barátai tartották el az elmúlt másfél évben

Azt is elárulta, ki az a híresség, akire kicsit apjaként gondol.

2021. szeptember 15., 07:42

Szerző:

Oláh Ibolya a legelső, 2003-ban indult Megasztár második helyezettje volt, így pályája már jóval több, mint másfél évtizede tart. A 43 éves énekesnő azonban a koronavírus-járvány alatt eltűnt, mivel ez az időszak a korlátozások miatt különösen nehéz volt az előadóművészek számára.

Oláh Ibolya most a Bors című lapnak nyilatkozott, és elmondta, hogy vidéken vészelte át azt az időszakot, amikor énekesnőként nem nagyon dolgozhatott.

„Sajnos csak nagyon minimális lehetőség adódott, de nem panaszkodom. Túléltük ezt az időszakot és nagyon remélem, hogy már csak jobb jöhet. [...] Azt korábban is tudtam, hogy a jég hátán is megélek. Most azonban azt is megtapasztaltam, hogy ez barátok nélkül nem megy. Az igaz barátok területén is tisztult a kép”

– többek között ezt nyilatkozta az elmúlt időszakról Oláh Ibolya, aki most Női posta című színházi estjére készül. Az előadást Presser Gábor közreműködésével alkották meg, és róla az énekesnő így nyilatkozik:

„életre szóló élmény volt az az alkotói folyamat, amit Presser Gáborral tölthettem. Számomra ő a mester, és azt merészelem gondolni, hogy barátom és apám is egy kicsit.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)