Egyre nagyobb a Megasztár-botrány: Tóth Gabi és Pierrot is reagált Oláh Ibolya vádjaira

Mindenkinek meg van a véleménye a Megasztárról, köztük Tóth Gabinak is.

2022. január 19., 13:35

Szerző:

Hatalmas port kavart Oláh Ibolya legfrissebb interjúja, amiben keményen nekiment a Megasztárnak. Többek között azt mesélte, hogy óriási stressznek voltak végig kitéve a 2004-es műsor alatt, aminek feldolgozásában senki sem segített nekik. Állítja, komolyan megviselte a műsor testileg és lelkileg is. Ami még ezeknél a vádaknál is keményebb, hogy az énekesnő finom utalásokat tett arra, hogy a show végeredényét manipulálták, és nem Tóth Verának kellett volna megnyernie a tehetségkutatót.

A vádakra azóta reagált maga Tóth Vera is, Bakács Tibor, illetve a műsor akkori főszerkesztője, Csényi Kati is. Mind egyöntetűen tagadták, hogy bármi ilyesmi előfordult volna. A botrány azonban nem csitul, egy másik zsűritag, Pierrot is úgy érezte, el kell mondania véleményét Oláh Ibolya kielentéseivel kapcsolatban. Facebook-oldalán egy hosszú posztban reagált, melyben egyértelműen leírta, hogy az egykori versenyző hazudik.

„Fontosnak tartom elmondani, hogy ebben az interjúban Oláh Ibolya nem mond igazat a Megasztárról. Minimum mellébeszél és mismásol. De ennél határozottabban is állít dolgokat, amelyek egész egyszerűen nem úgy történtek. Rég volt már ez a produkció, de annyira még nem régen, hogy ne emlékezzünk jól a részletekre”

– kezdi Pierrot bejegyzésében, majd kitér arra is, milyen előadónak tartja Oláh Ibolyát.

„Piszok tehetséges előadónak tartom, és tartottam akkoriban is őt, ám minden mosdatás ellenére egy mentálisan instabil ember, és ezzel a jelenséggel annak idején naponta találkoztam, sőt küzdöttem is, akárcsak a stáb több tagja.”

Pierrot végül azt is leszögezi, a „Megasztárban sosem volt rasszista vagy más megkülönböztetés, nem volt részrehajlás, sem a műsor, sem más érdekében, nem volt csalás és manipuláció”.

A volt zsűritag posztja alatt több híresség és médiaszemélyiség is kommentelt, köztük Tóth Gabi, aki szintén védelmébe vette a műsort és nővérét, de szokásához híven nem finomkodott a szavakkal:

„Egy biztos: nem tudnék rosszat mondani a megára.. már csak azért sem, mert ha nem lett volna, akkor valószínű nem kaptam volna én sem ekkora ugródeszkát, lehetőséget… nagyon felkavart a megasztáros partizán adása, mivel magam is benne voltam , végig is csináltam az összes adást, de én ilyeneket nem tapasztaltam benne.. vagy csak nekem lett volna szerencsém? Nem tudok olyan emléket, ami rossz lenne.. csak élményekkel teli emlékeket.. az egész stáb profi volt, figyelmes.. Ui: arról nem beszélve, hogy Ibolya kiemelt figyelmet kapott mindenkitől.. tesóm is nem kevés energiát tett Ibi lelki állapotába, a sajátját háttérbe szorítva ezzel.. mindenki azon volt, hogy Ibolya bipolaritását jól és a legnagyobb figyelemmel kezelje… pont, hogy származása miatt is nagyobb figyelmet és türelmet kapott az egész stábtól.. na befejeztem.. csupán felidegesített az igazságtalanság, amiket tesóm győzelmével kapcsolatban is állít! Én pedig csak annyit mondok erre, hogy az évek is azt bizonyítják, hogy tesóm jogosan, a nép szeretetének köszönhetően nyerte meg és maradt meg azóta is az emberek szívében…”

Bár Tóth Gabinak ezúttal csakis a szép emlékek jutottak az eszébe, azért nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy tavaly ősszel többször hangoztatta, hogy a tehetségkutató idején még nagyon fiatal volt, és abban az időben olyan szerepet, viselkedést és stílust kényszerítettek rá, amellyekkel nem szeretne tovább azonosulni

A Megasztár hatása a mai napig érezhető:

Megdöbbentő fotó: Így nézett ki Csobot Adél 11 évvel ezelőtt a Megasztár válogatóján

Meghalt a Megasztár egykori versenyzője, Kandech Evelyne

Puskás-Dallos Peti szalámis poénnal vágott vissza Bakács Tibor beszólására

(Kiemelt kép: YouTube/Partizán)