Tóth Vera reagált Oláh Ibolya bundavádjaira: manipulált volt a Megasztár?

Oláh Ibolya szerint manipulálták a Megasztár végeredményét, erre reagált a győztes, Tóth Vera.

2022. január 19., 08:46

Szerző:

Oláh Ibolya azt állítja egy friss interjúban, hogy manipulált volt a Megasztár, ahol az első széria döntőjébe ő és Tóth Vera jutottak be – és az utóbbi nyert. A 2004 tavaszán véget ért tehetségkutató második helyezettje a Partizán nevű YouTube-csatorna új videójában említi, hogy szerinte nem volt fair a verseny az első Megasztár két döntőse között.

„Nagyon furcsa volt nekem, hogy nem láttam a nevelőotthonos testvéreimet sehol, nagyon halkan hallottam őket valahol fent. Nagyon-nagyon sokat segített volna nekem, ha az arcukat is látom. De csak a Vera-transzparensek voltak ott, Vera-rajongókkal volt tele [a nézőtér]. Furcsálltam is, mert két busszal jöttek anyuék az otthonból, de el voltak dugva”

– mondja Oláh Ibolya az alábbi interjúban, ahol egy bólintással fejez ki, hogy szerinte meglepetést okozhatna, ha kiderülnének a valós szavazatok. Hozzáteszi azonban azt is, hogy véleménye szerint megérdemelten nyert Tóth Vera.

A Blikk publikálja több érintett reakcióját is erre az állításra, Tóth Vera, a győztes például ezt mondja:

„sajnálom, hogy ennyi idő után sem tudta feldolgozni ezt, és hogy még mindig próbálja magának megmagyarázni, miért nem ő nyert. Emlékszem, akkora figyelem és szigor övezte a szavazást, hogy semmilyen módon nem lehetett belenyúlni. Egyébként meg Ibolya sokkal több lehetőséget kapott, mint én, aki megnyerte a műsort, ám az hogy ő mennyire élt ezekkel, a lelkiismeretére van bízva.”

A lap Bakács Tibor mellett a műsor főszerkesztőjét, Csényi Katit is megszólaltatja az ügyben, aki többek között rámutat, hogy a csatorna célja az volt a műsorral, hogy megtalálják a legnépszerűbb énekest, nem állt volna érdekében a TV2-nek manipulálni a szavazást.

Frissítés

Idő közben reagált a Megasztár első két szériájában zsűritagként résztvevő Pierrot is. Ő szintén cáfolja Oláh Ibolya állításait, összefoglalónkért kattintson ide!

Az első Megasztár szereplői a hírekben manapság

Bakács Tibor beszólt Puskás-Dallos Petinek, ő szalámis poénnal vágott vissza, majd hatalmas viszály lett a dologból

Gáspár Lacit felhívta az Omega menedzsere a dalszövegbaki miatt

Dér Heninek három diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébb

(A fent kiemelt kép 2005-ben készült. Fotó: dfp.hu)