Megdöbbentő fotó: Így nézett ki Csobot Adél 11 évvel ezelőtt a Megasztár válogatóján

Kevesen tudják, hogy az X-Faktor harmadik szériájának versenyzője, Csobot Adél indult a konkurens tehetségkutatón is.

2021. december 2., 13:52

Szerző:

Csobot Adélt a 2012-es X-Faktor cserfes versenyzőjeként, és harmadik helyezettjeként ismerte meg az ország, idén pedig a mentori széket is elfoglalhatta a műsorban. Most egy olyan 11 évvel ezelőtti fotó került elő róla, amin a konkurens tévécsatorna tehetségkutatójának, a Megasztárnak a válogatóján látható, nem is akármilyen ruhában és hajjal.

Kevésbé ismert, hogy 2010-ben a Megasztár ötödik szériája volt az első tehetségkutató, amiben az akkor 16 éves erdélyi lány megmérettette a tehetségét. Akkor a legjobb 100 énekes közé sikerült bejutnia Csobot Adélnak, akiről most előkerült a Megasztár Facebook-oldaláról egy, a műsor válogatóján készült fotó, amin jól látszik, hogy az énekesnő akkoriban, mint a legtöbb tinédzser, még csak keresgélte a stílusát, ami döbbenetesen más volt, mint amivel két évvel később az X-faktor színpadára lépett. A fotón ugyanis raszta tincseket, és kevésbé nőies, kissé hippis stílusú ruhát visel.

Ezzel ellentétben, az RTL Klub jelenleg is nagy sikerrel futó tehetségkutatójában, 2012-ben, a bemutatkozó dalához passzoló, szexi, nőies charleston ruhában rázta a csípőjét, amire Malek Miklós egyből fel is figyelt, és mentoráltjaként be is került a fináléba, ahol végül a harmadik helyezést érte el.

Azóta egy ország kedvencévé vált, akit az éneklés mellett láthattunk már műsort vezetni, zsűrizni, színházban játszani, sőt, Dobó Kata legújabb, El a kezekkel a papámtól című filmjében a mozivásznon is találkozhatunk vele. A főszereplő karakterének megformálása mellett pedig még a film főcímdalát is Adél énekli. Az biztos, hogy hatalmas átalakuláson ment át a csinos énekes-színésznő az évek során, aki a tévénézők előtt vált kislányból érett nővé, majd édesanyává, miután Istenes Bencével megszületett két fiuk, Nátán és Ádin. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)