Gubik Petra bevallotta, hány éves volt, amikor először párkapcsolata lett

A Sztárban sztár legújabb győztese, Gubik Petra a magánéletéről vallott Palik Lászlóéknak.

2023. április 14., 09:59

Szerző:

Kilenc év(ad) után idén végre egy nő nyerte a Sztárban sztár című hírességutánzós énekversenyt a TV2-n: Gubik Petra. A 33 színész-énekesnő a győzelem után Palik Lászlóék stúdiójába ment el, hogy a YouTube-ra nyilatkozzon az adásról, illetve általában önmagáról.

Az interjúból olyan részletek derülnek ki a Keresztanyuból is ismert színésznőről, hogy például a családjában mindenki jó matematikából, de az ő számára mindig pont ez a tárgy okozta a legnagyobb problémát, illetve hogy úgy érzi, hogy a tehetség és a szorgalom közül inkább az előbbinek van bővében. Fiatalabb éveiről a következőt vallja be arra válaszolva, hogy van-e, volt-e magánélete:

„amikor az egyetemet csináltam, miközben színházban játszottam Békéscsabán és Pesten, akkor nem volt. Nekem igazából huszonhárom évesen volt először komoly párkapcsolatom.”

Most azonban párkapcsolatban van, és a szerelméről a következőket mondja:

„nem egymás mellett, hanem együtt élünk. Ez akkor tud működni, ha két fanatikus ember találkozik, és szavak nélkül értik a másikat. Ezt az egész versenyt nem tudtam volna így végigcsinálni, ha ő nincs, bele sem vágtam volna. Ha jó társ van melletted, a helyedre kerülsz. Inspirál. [...] Ott ült a döntőben, és azt éreztem, nagyon fontos, hogy én jól szerepeljek: nem az, hogy győzzek, hanem hogy jól szerepeljek. Bementem a stúdióba, ott ült, csak ránéztem, ő rám mutatott, én rá mutattam, és tudtam, hogy jó lesz. Ilyen. Ez tükrözi a mi kapcsolatunkat.”

Nézze meg a teljes videót!

(Kiemelt kép: Gubik Petra Instagramja)