Ismerős arc tűnik fel a Keresztanyu évadzáró epizódjában: mutatjuk, ki az

Ismert tévés tűnik fel az évadzáróban.

2022. április 29., 08:21

Szerző:

Ismerős arc köszön vissza ránk a Keresztanyu pénteki, évadzáró epizódjában: Kadarkai Endre lényegében önmagát fogja alakítani, a makkosszállási televíziós riporterként lesz látható. A népszerű riporter azt is elárulta, hogy az első jelenete Hernádi Judit színésznővel volt.

„Nagyon örültem a megkeresésnek, és egy kicsi gondolkodási idő után igent is mondtam. Egyfelől bizonyos értelemben önmagamat alakítom, bár a pályám elején készítettem ilyen riportokat, így ez egy kis időutazás volt ez számomra. Másfelől a színészek névsora miatt nem is volt kérdés, elvállaljam-e a felkérést. Fantasztikus művészek dolgoznak a sorozatban, és bevallom, egy kicsit meg is voltam rémülve, hogy „nullkilométeresen” hogyan állom meg a helyem”

- nyilatkozta a Blikknek Kadarkai Endre.

A tévés olyannyira komolyan vette a feladatát, hogy tudta hibának nincs helye, ezért a szöveget annyira megtanulta, hogy ha álmából keltik fel, akkor is tudta volna. Hozzátette, hogy még ő sem látta az epizódot, ezért kíváncsi rá, hogy sikerült-e értelmesen megnyilvánulnia a kamera előtt. A riporter egyébként maga is belekóstolt korábban a színészkedésbe.

„Tízéves korom körül jártam versmondó- és szavalóversenyekre, valamint a többi diákkal darabokat adtunk elő, persze, mindig magamra osztottam a vicces szerepet. Nagyon szemérmes voltam, úgy éreztem, ha ezt a hivatást választom, nem tudnék feloldódni a színpadon, és maximum egy gyenge színész lehetnék, akinek senki nem ismeri a nevét. A mostani felkérésnek viszont örültem, és nem zárkózom el a hasonló lehetőségektől sem”

- mondta a lapnak a tévés.

Még több hír a TV-csatornákról

Változások az RTL Klub műsorrendjében: két sorozat is lekerül a képernyőről

Összejött az RTL KLub és a TV2 tehetségkutatójának két sztárja

Az RTL Klub bocsánatot kért, amiért ilyen méltatlanul bántak Ördög Nórával

(Kiemelt kép: RTL Klub)