Változások az RTL Klub műsorrendjében: két sorozat is lekerül a képernyőről

Így változnak a hétköznapok.

2022. április 27., 07:55

Szerző:

Az RTL Klub hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik. A csatornán két sorozat is véget ér, így azokat nem láthatjuk a képernyőn. Véget ér a Keresztanyu 3. évadja és a Hotel Margaret első évadja április 29-én pénteken. A két sorozat helyett érkezik A Konyhafőnök május 2-án, amelyben ismét civilek versenyeznek a fődíjért - írja a SorozatWiki.

Továbbá lekerül a képernyőről a A mi kis falunk ismétlése is, valamint az RTL Híradó - Késő esti kiadása is változott: hétfőn 22:20-kor, kedden 22 órakor, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig 22:35-kor indul majd. Emellett keddenként a Házon kívül című produkció 22:35-kor fog indulni, szerdánként pedig a Dex nyomozó és csütörtökönként a Brandmánia is korábban, 23 óra 10 perckor fog kezdődni. Péntekenként 23 óra 5 perctől pedig filmekkel várja a csatorna a nézőket.

A Konyhafőnök új évadjáról korábban már mi is beszámoltunk. Mint megírtuk, egy világsztár is érkezni fog a műsorba, ám az még nem derült ki, hogy kiről van szó. A zsűri tagjai ezúttal is Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé lesznek. A népszerű gasztro műsorról szóló cikkünket ide kattintva olvashatják el.

Még több hír a TV-csatornákról 

Összejött az RTL KLub és a TV2 tehetségkutatójának két sztárja

Az RTL Klub bocsánatot kért, amiért ilyen méltatlanul bántak Ördög Nórával

Nem fogja elhinni, ki lesz az RTL Klub új műsorvezetője!

(Kiemelt kép: RTL Klub)