Hajós András szégyelli magát, de nem tudta, kicsoda Krausz Gábor

Hajós András igen keményen kritizálta több saját, korábbi tévéműsorát.

2022. szeptember 20., 10:47

Szerző:

A negyedik évaddal és Hajós Andrással mint vendéggel újraindult az IstenEst, azaz Istenes Bence YouTube-műsora, ami podcast formájában is fogyasztható. A téma a televíziózás, és Hajós András meglepően negatívan nyilatkozik saját korábbi műsorai közül kettőről, hozzátéve azonban, hogy szerinte alapvetően semmilyen műsorban nem ciki szerepelni, mert ha az embernek elég erős a személyisége, akkor a szereplésétől egy rossz műsor is jóvá válik.

Na de a Benne leszek a tévében című, 2005-ös, az RTL Klubon ment adásról ettől függetlenül a következőképpen beszél:

„én nagyon nem szerettem. Nem ilyennek terveztük – félreértettük egymást. [...] Műsorvezető voltam a Liluval, azt hiszem. Ott egy kicsit az a csapat, aki amúgy a Mónika-Balázs show irányt vitte, egy kicsit ők voltak felelősek a castingért, és nekem túl sok volt a szánalom-, bikicsunáj-, fogatlanember-faktor. Elmosódott a szánalom, a kinevetjük-e, és ezt nem szerettem.”

Hajós András ezen kívül még a TV2 Nicsak, ki vagyok című show-ban volt zsűritag 2020-ban. Azt mondja, itt menet közben jött rá, hogy nem való az adásba.

„Arra emlékszem, hogy ott kezdett el gyanús lenni, hogy én nem vagyok már ebbe való, hogy [...] ültem élő adás közben vagy élőszerű felvétel közben, és látom, hogy a Tilla ezt csinálja [csettint] »András! András! Itt vagyunk!« Esküszöm, hogy az, hogy a csövek hogy mennek, az érdekesebb volt. Oké, visszahúztam a fejemet, és arra emlékszem, hogy a Judy meg a Majka mellettem voltak, és teljesen be voltak sózva, hogy »figyelj, bazmeg, tudom, tudom, ez a Krausz!« Én meg mondtam, hogy »hááát, de ki az? Én nem tudom.« [...] Ott átléptem egy határt és esküszöm nektek, és ezt jó is, hogy most elmondhatom nyilvánosan: én ott elszégyelltem magamat. Mert nem mész oda pénzt keresni és [a tévén keresztül megjelenni] más emberek otthonában, akik szórakozni vágynak, felkészületlenül. Én nem tudtam felkészült lenni, mert én nem ebben a világban élek. Figyelj, én nem tudtam ki, Tápai Szabina. Én nem tudtam, ki Krausz...”

– meséli a mostanság leginkább a Dalfutárból ismert zenész-médiaszemélyiség arról, amikor a TV2 celebes-jelmezes vetélkedőjében szerepelt.

Azt mondja Hajós András, őt magát is nagyon zavarta, hogy mennyire cikinek érezte a szereplését, amit a programigazgató is megerősített, így a zenész-médiaszemélyiség aztán a második évadra már nem is tért vissza.

Az IstenEst teljes adását itt lehet megnézni.

(Kiemelt kép: YouTube/IstenEst)