Nyerő Páros: Hujber Ferenc párja, Szőke Krisztina rögtön első nap felnőttfilmes múltjáról vallott a többieknek – videó

A Nyerő Páros első adásában Hujber Ferenc és Szőke Krisztina elmesélték, hogyan ismerkedtek meg.

2024. október 15., 08:49

Szerző:

Hétfő este elindult a Nyerő Páros új évada az RTL-en, és a vetélkedőben idén szereplő 8 pár között van Hujber Ferenc és Szőke Krisztina is. Közülük az előbbi országosan ismert színész, utóbbi azonban nem nagyon szerepelt eddig, ezen a néven legalábbis nem...

Szőke Krisztina nyíltan beszélt régi munkájáról

Rögtön az első adásban Hujberék megkapták a kérdést, hogy hogyan ismerkedtek meg egymással, amire Szőke Krisztina a következőket mondja:

„Feri megkeresett, mondhatni a munkásságom alapján, és adtam neki egy esélyt.”

Hogy a munkásság alatt mit kell érteni, azt a botrányhős színész rögtön konkretizálja is:

„Felnőttfilmes múltja van a hölgynek, és én őt kerestem.”

Szőke Krisztina erre elmeséli, hogy 7 évig dolgozott a szexiparban, Hujber Ferenc pedig a következőképpen írja le, hogy mi volt az a tartalom, ami felkeltette az érdeklődését:

„Nagyon csintalan képet láttam. Úgy értem, hogy nagyon mosolygott, nagyon aranyos trikó, és kiderült, hogy az egy sorozatnak a része, amin volt más is a kezében, nem csak az… Ott mosolygott egy ilyen trikóban, és módom, hú, de vagány, és az lepett meg, hogy az volt a Facebook-profil alá írva, hogy Lyen Parker, és gondoltam, hogy ez egy művésznév és tényleg az volt.”

Nem volt túl sok esélye, hogy egy felnőttfilmes előadó csak úgy szóba elegyedjen egy ismeretlennel, de Hujber Ferenc mégis írt egy üzenetet:

„Megkockáztattam. Utána kiderült, mert találkozott velem, de neki fogalma sem volt, hogy én ki vagyok. Ez volt a második nagyon pozitív dolog, hogy végre találtam valakit, aki nem tudja, ki vagyok, nincs előítélet, semmi nincs.”

Alább találja a teljes videót.

Nyerő Páros – az első adás tartalma

Ha ön lemaradt volna a tegnapi első részről, idézzük az RTL hivatalos összefoglalóját az adásban történtekről:

„Rendhagyó módon Balázs Show-val indult, majd párbajjal folytatódott a duók küzdelme.
Meglepetéssel várta a párokat Sebestyén Balázs, a Nyerő Páros műsorvezetője és a játékvezető Kabát Peti. Míg előbbi egy Balázs Show-val fogadta a párosokat, utóbbi a közönség soraiban helyet foglalva ismerkedett meg velük. Az emblematikus szembesítő műsor mindenkit nosztalgikus hangulatba repített, Sebestyén Balázs pedig ezúttal is kérdésekkel bombázta a párosokat.
A Balázs Show után egy párbaj keretében mérhették össze rátermettségüket a párok, ahol a narancspréseléstől, egészen a vakon kapura rúgásig különféle feladatokban bizonyíthattak. A játék nem volt tét nélküli, hiszen a legjobban teljesítő páros választhatott először szobát a villában, míg a legrosszabbul teljesítő számára ez a lehetőség utolsóként volt adott. Így Hercegék – akik első helyen végeztek a megmérettetésben – a luxuslakosztályt vehették birtokba. Az utolsó két helyen végzett párost azonban egészen más körülmények fogadták. Simon Erika és férje, Simon Attila, valamint Berényi Dorina és Győrfi Márton, azaz DJ Jauri a kertben felállított kapszulákban kényszerültek aludni.”

(Kiemelt kép: RTL/Nyerő Páros)