Hujber Ferenc kiakadt a magyar válogatottra: 11 magyar senki, legalja magyar futball!

Hujber Ferenc még a szerda esti, második vereséget megelőzően posztolta kirohanását: #pusztuljelmagyarfoci

2024. június 20., 08:38

Szerző:

Hujber Ferenc azok közé tartozik, akik szerint a profi sport támogatása helyett az állami pénzeket inkább az egészségügybe, oktatásba, kultúrába kéne csepegtetni. A szavait azóta a magyar válogatott újabb veresége fényében olvashatjuk.

Hujber Ferenc nem szurkol a focinak

Hujber Ferenc nincs elájulva a magyar válogatott teljesítményétől, és hát ezzel nincs egyedül, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány is esélytelenségről beszélt. De a Valami Amerikából ismert színész a focistáktól sincs elájulva, akiket senkiknek tart, illetve úgy általában a profi labdarúgást sem tartja olyasminek, ami (ilyen mértékű) állami támogatásra lenne érdemes.

Mindez egy Facebook-posztjából derült ki a héten, amit ugyan pár óra után törölt, de néhány lap megőrizte az utókornak, úgyhogy Hujber Ferenc kitette még egyszer egy kis pontosítással, amiben igazából csak méginkább ráerősített először megfogalmazott véleményére. Az eredeti posztjában a 49 éves színész a következőket írta:

„11 magyar senki! + Legalja magyar futball! Annyi pénzből, amiből a kultúrát, egészségügyet, oktatást alapjaiban lehetne megváltoztatni! Remélem, gyorsan kiestek!! #pusztuljelmagyarfoci”

Majd miután ezt néhány újság ezt azzal hozta le, hogy Hujber Ferenc kiakadt az Európa-bajnokság miatt, a színész kommentben a következőket válaszolta nekik az egyértelműség kedvéért:

„Én az egész magyar focit rühellem Eb-től függetlenül!”

Itt található a levett, majd visszatett poszt.

Azóta már tudjuk, hogy a magyar válogatott a németországi Európa-bajnokságon a második meccsét is elvesztette: először Svájctól kaptak ki 3:1-re, aztán a házigazda németektől 2:0-ra, szóval amiben Hujber Ferenc imára összetett kezekkel reménykedik a kirohanásában, az úgy tűnik, valóra is válik: a magyar válogatott minden valószínűség szerint tényleg a lehető leghamarabb, csoportutolsóként távozik majd erről az Európa-bajnokságról vasárnap a harmadik meccs után. Mindenesetre Dietz Gusztáv sportoló-színész-médiaszemélyiség is a magyar válogatott második vereségéből csinál viccet csütörtök reggeli Instagram-posztjában a következő mémmel.

Sőt, cikkünk megjelenésével egyidőben Hujber Ferenc még a következőket is kitette a Facebookjára az eseményekre reagálva:

„Mindig is próbáltam a csapatot lecsillapítani, hogy gyerekek, azért magyarok vagyunk...« Ez a gyerek aztán tud motiválni!”

Az idézet Szoboszlai Dominiktól származik, amint azt a Telex.hu is megírta.

Hujber Ferenc megváltozott és visszatért

A színész hosszú ideig nem nagyon szerepelt a magyar médiában, de most visszatért – olyan értelemben is, hogy a párjával hazaköltöztek Angliából. Hujberék a Nyerő páros mostanában rögzített, következő évadában is szerepelnek, de az csak ősszel kerül majd a képernyőre, ezért például ezt az alábbi, januári interjút tudjuk ajánlani tőle, amiben többek között a következők hangoznak el:

„Ha négy gyereket tisztességben, becsületben fel lehet nevelni, akkor az nagyon jó. A párom is azt mondta, hogy csak akkor, ha méltó körülmények között, nem összevissza rohangálva, úgy, hogy bőven van idő a gyerekekre. És nincs az, hogy valaki kárt szenved. Én sok hibát elkövettem a gyereknevelések alatt. Nagyon sok butaságot csináltam. Nem bántam méltón az én párjaimmal, maradjunk annyiban. Ezekért most, mondhatnám úgy, vezeklek. De igazából tanulni szeretnék belőle, és mivel mindenhonnan megérkezett a megbocsátás, ezért szeretnék élni vele, hogy ezután jól csináljam.”

Itt találja a beszélgetést.

(Kiemelt kép: YouTube/SPILGERY_Talk)