16 év után visszatér a Balázs show, itt vannak a részletek

A Balázs show sokáig az RTL egyik legnépszerűbb délutáni műsora volt, most 16 év után visszatér!

2024. október 10., 13:35

Szerző:

2003-ban indult el a Balázs show Sebestyén Balázs műsorvezetésével és egészen 2008-ig futott a műsor az RTL-en. Azóta már számos alkalommal ismételték az epizódokat, most azonban visszatér a legendás műsor, igaz csak egyetlen adás erejéig – jelentette be az RTL.

Különleges formában tér vissza a Balázs show

2008. május 30-án sugározták a Balázs show utolsó részét, ami 5 éven keresztül futott az RTL-en. A szembesítőshowként is elhíresült műsor koncepciója hasonlított a Mónika show-ra, vagyis Sebestyén Balázs vendégekkel beszélgetett, akik elárulták féltett titkaikat, esetleg beavatták őt a magánéletükbe. A műsort 2008-tól a Cool ismételte, 2022 óta pedig az RTL Gold ismétli az epizódokat. Emellett számos részlet megtalálható a népszerű videómegosztókon és a közösségi médiában.

16 év után azonban Sebestyén Balázs visszatér, és alaposan kifaggatja majd a vendégeit. A műsor kedveleinek azonban rossz hír, hogy csupán egyetlen, különleges adás kedvéért tért vissza a show.

Tizenhat évnyi kihagyás után ismét elkalauzolja a nézőket a Balázs show világába Sebestyén Balázs, aki éveken át vezette a kultikussá vált szembesítő műsort. A Balázs show most mindössze egyetlen alkalomra tér vissza, rendhagyó formában. A nézők az október 14-én induló Nyerő Páros nyitó adásában láthatják azt

– olvasható az RTL közleményében, amit a 24.hu közölt. 

Ennek megfelelően a Nyerő Páros koncepciója is kicsit változik, mivel a játékosok nem a villában találkoznak majd először egymással. Sebestyén Balázs várja majd őket a megújult Balázs show díszletében.

Itt fogom őket fogadni, itt fogok velük beszélgetni, mint régen a Balázs show-ban

– mondta Sebestyén Balázs a visszatérésről.

Érkezik a Nyerő Páros új évada

Az RTL már korábban bejelentette, hogy idén ősszel visszatér a csatorna egyik legnépszerűbb műsora, a Nyerő Páros. Idén már 8. alkalommal mérik össze az erejüket, ügyességüket a párok, de a végén csak egy valaki nyerheti meg a trófeát, és persze a pénzt.

A 168. hu is beszámolt a 8. évad résztvevőiről, idén az alábbi párok mérik össze az erejüket. A műsorvezető ismét Sebestyén Balázs lesz, a segítője pedig Kabát Péter.

A Nyerő Páros párosai 2024-ben:

Hujber Ferenc és párja, Krisztina,

Szabó Simon és Balogh Edina,

Berki Mazsi és párja, Zoltán,

Simon Attila és Simon Erika,

Miskovits Márton és Nicuta Nicoleta,

Győrfi Márton „DJ Jauri” és párja, Dorina,

Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka,

Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: RTL Sajtóklub)