Szakítás: 12 év után szétment a Nyerő Páros tavalyi harmadik helyezett párja a pletykák szerint

Kapcsolati problémáikról már korábban is beszéltek, mostanra azonban úgy tűnik, szakítás lett a vége, bár hivatalos megerősítés egyelőre nincs.

2024. október 8., 11:01

Szerző:

A tavalyi Nyerő Páros versenyzői közül Bálint Antónia és Bársony Farkas már addigra szétmentek, amire a vetélkedő adásba került, és most egy újabb szakítás híréről pletykálnak a rajongók-jólértesültek. A harmadik helyezettekről van szó: Boráros Gábor MMA-harcosról és (egykori) szerelméről, közös gyermekük édesanyjáról, Jákli Mónikáról. Hivatalos megerősítés még nincs arról, hogy valóban szétmentek volna, de vannak jelek, amikből nem tűnnek kifejezetten légből kapottnak ezek a pletykák.

Nyerő Páros: újabb szakítás?

Nos, a kommentelők közül elég sokan úgy tudják, hogy nincs már együtt Jákli Mónika és Boráros Gábor. Állítólag mindkettőjüket látták már mással az utóbbi időben, sőt a Redditen posztoló ismeretlen tudni véli, hogy:

„hetente többször nagy csokor rózsával mászkál a Móni, amit Gábortól nem szokott kapni.”

Mások azt rebesgetik, hogy nem csak az az egy megcsalás lehetett, amiről a Nyerő Párosban tavaly szó volt, így nem lenne meglepő, ha végül tényleg szétmentek volna.

És ha már a tavalyi Nyerő Párossal kapcsolatos szakításokról beszélünk, muszáj megemlíteni, hogy egy ponton Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge szintén szétmentek, de azóta kibékültek, újra összejöttek, sőt, össze is házasodtak.

Jákli Mónika könnyek között beszélt a megcsalásról

A tavalyi Nyerő Páros egyik legemlékezetesebb jelenete volt, amikor Jákli Mónika könnyezve beszélt arról, hogy a párja megcsalta. Ő azt vallotta be, hogy ráadásul pont a kislányuk születésekor, a szülőszobán tudta meg, hogy a gyerek apja félrelépett.

„Amikor megszületett Zora, mi nem voltunk együtt négy hónapot, mert amikor a kórházban voltam, akkor tudtam meg, hogy Gábor nem volt hozzám hűséges. Nem is tudom, hogy ezt hogyan éltem túl. Nem tudok választ adni erre. Nyilván az ember magában keresi a hibát, hogy ez miért van. Én se vagyok hibátlan, biztos volt sok hibám, hogy ez ide vezetett, de 11 év nagyon hosszú idő. Nem tudom, mit megadnék azért, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, mert annyira fájdalmas időszak volt. Nem is tudom, hogyan éltem ezt meg egyedül!”

– mindezt az alább visszanézhető videó is tartalmazza, amiben Boráros Gábor azt mondja, ez az incidens rádöbbentette, hogy a félrelépéssel nemcsak a párjának okoz fájdalmat, hanem saját magának és a saját családjának is. Kattintson a play gombra!

Hamarosan folytatódik a Nyerő Páros

Ha ön szívesen kíséri figyelemmel a médiaszemélyiségek szerelmi-érzelmi életét, akkor ön már biztosan tudja, hogy a jövő héten hétfőn, azaz október 14-én újraindul a Nyerő Páros a kilencedik évaddal az RTL-en. Az idei játékosok ők lesznek:

  1. Berki Mazsi és Kajári Zoltán
  2. DJ Jauri Győrfi Márton és Berényi Dorina
  3. Balogh Edina és Szabó Simon
  4. Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
  5. Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka
  6. Palácsik Lilla és Visváder Tamás
  7. Simon Attila és Simon Erika
  8. Hujber Ferenc és Szőke Krisztina

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)