Szakítás: Kajdi Csaba párja attól tartott, munkhahelyi problémái lesznek a kapcsolata miatt

Kajdi Csaba elárulta, hogy újra szingli, és hogy mi tette tönkre a kapcsolatát a legutóbbi párjával.

2024. szeptember 18., 07:55

Szerző:

Kajdi Csaba hiába védte a párkapcsolatát a nyilvánosságtól, mégis felőrölte a szerelmüket az, hogy a pár egyik tagja egy civil állásban van, a másik viszont országosan ismert médiaszemélyiség.

Kajdi Csaba kezdettől fogva óvta a kapcsolatát

Amikor először hallottunk arról júniusban, hogy Kajdi Csaba újra kapcsolatban van, akkor is arról volt szó, hogy a Cyla néven is ismert híresség nem szeretné felfedni a nyilvánosság előtt párja kilétét.

„Fél éve ismerkedtünk meg, de – az előző kapcsolataimból tanulva – szeretném megvédeni őt a médiától, és ő sem szeretne a nagy nyilvánosság előtt mutatkozni, így ez a szerelem inkább a magánszférában zajlik. A barátaink, a környezetünk természetesen tudja, de mivel egy civil személyről van szó, aki polgári állással rendelkezik, nem akarom kiposztolni”

– mondta júniusban a Blikknek a Visage modellügynökség influenszerként is ismert ügyvezetője. Ennek megfelelően Cyla követői-rajongói nem ismerkedhettek meg Kajdi Csaba párjával az Instagramon megjelent tartalmakból.

Erre ment rá Kajdi Csaba párkapcsolata

Most szintén a Blikknek nyilatkozott Kajdi Csaba, és azt emeli ki, hogy nagyon megnehezítette ezt a viszonyt, hogy őt az országban szinte mindenhol felismerik. Felhívja a figyelmet, hogy egyáltalán nem könnyű olyasvalakinek párkapcsolatot fenntartania, akit többszázezren követnek az Instagramon:

„Az ismertség nem nagyon segít a párkapcsolatokban, és aki azt hiszi, hogy irigylésre méltó dolog, az nagyot téved.”

Főleg akkor nehezíti meg az ilyesmi a párkapcsolatot, ha a másik fél egyelőre nem érzi úgy, hogy melegségét felvállalva tudna az egész ország, vagy akár csak a kollégái elé állni. Kajdi Csaba a következőket említi volt párjával kapcsolatban:

„Amiatt is aggódott, hogy a munkahelyén kiderül a mássága, mert ezt nem akarta ott megosztani.”

A férfi tehát olyan 9 hónap után végül kilépett a kapcsolatból, ami mindkettejük számára roppant nehéz lehetett.

„A párom mondta ki, hogy vége, ami akkor eléggé megviselt, de már jól vagyok, túl vagyok a bánkódáson”

– mondja Kajdi Csaba.

Kajdi Csaba 50 éves

Cyla egyébként bő két hete ünnepelte az ötvenedik születésnapját, amiről a következőket írta az Instagramon:

„Egy csodálatos születésnapot kaptam a legközelebbi barátaimtól, amit az én drága testvérem szervezett! Szűk baráti körben voltunk, számomra fontos emberekkel! Egyetlen egy dolgot kértem a Teremtőtől az 50. születésnapomra, hogy az én drága Édesanyám ott lehessen a 70.-en is! Neki köszönhetjük, hogy most itt vagyok és ilyen vagyok! Nektek követő rajongó köszönöm, hogy vagytok nekem!"

Itt találja a születésnap fotóit.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)