Szakítás: Vastag Tamás nincs már együtt gyermekei anyjával és van még egy nagy hír vele kapcsolatban

Vastag Tamás meg nem erősített hírek szerint nincs már együtt gyermekei anyjával.

2024. szeptember 13., 07:20

Szerző:

Nagy híreket publikált a Blikk péntek reggel, és tudni kell az alábbiakkal kapcsolatban, hogy a lap felkereste ezekkel az információkkal az énekest, de Vastag Tamás, miután az egészet végighallgatta, csak annyit mondott, hogy nem nyilatkozik a magánéletéről – anélkül, hogy bármit cáfolt vagy megerősített volna.

Vastag Tamás és gyermekei anyja szakítottak

Emlékezetes, hogy Vastag Tamás annak idején az X-Faktor első szériájában tűnt fel 2010-ben, ahol a bátyjával, Vastag Csabával együtt indultak. Vastag Csaba lett az évad győztese, Vastag Tamás az ötödik helyet szerezte meg (megelőzve például Wolf Katit).

Azóta Vastag Tamás az éneklés szép színházi karriert futott be, és olyan műsorokban is feltűnt, mint a Sztárban sztár, A Dal, az Álarcos énekes vagy az Életünk története, amihez a fenti fotó is készült. A 33 éves énekes nem sokat beszél a magánéletéről, de annyit tudni lehet róla, hogy két fia van: Sándor Samu 2016. június 22-én született meg, másfél évvel később, 2018. január 22-én érkezett a másik gyermek, Péter.

Nos, a legfrissebb értesülések szerint Vastag Tamás nincs már együtt a két kisfiú anyjával. Erről egy névtelen informátor sokmindent elárul, a nyilatkozatából idézünk most:

„Sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, aztán belátták, ennek így nem sok értelme van, ezért szétköltöztek. Ennek egyébként már jó ideje.”

Bár a szülők kapcsolata véget ért, úgy tudni, hogy mindkét szülő ugyanúgy kiveszi a részét a két kisfiú neveléséből: a gyerekek már 8 és 6 évesek. De ez még nem minden.

Vastag Tamás már új kapcsolatban van

Az informátorok azt is hozzáteszik, hogy Vastag Tamásnak új kapcsolata kezdődött. Amíg a korábbiban az okozott gondokat, hogy színházi munkái miatt rengeteget volt távol vidéken és a fellépések miatt esténként gyakran nem tudott otthon lenni, addig új párjának ez nyilván kevésbé probléma, mivel ő maga is zenészként dolgozik a szórakoztatóiparban.

Vastag Tamás új párja ráadásul szintén már édesanya, korábbi kapcsolatából született gyerekeit neveli, így úgy tűnik, több szempontból is egy cipőben járnak az énekessel.

A fentiekhez nem kapcsolódik különösebben szorosan, de Vastag Tamás a legutóbb a Ridikül című műsorban beszélt a magánéletéről, de nem az érzelmi életét, párkapcsolatait tárgyalta ki akkor sem, hanem a betegségeiről beszélt.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Életünk története)