Durvul L.L. Junior és Dárdai Blanka szakítása: Bár tudna a 4 fal között maradni

L.L. Junior és Dárdai Blanka az Ázsia Expresszt még együtt forgatták le, de már a közösségi médiában viszálykodnak.

2024. szeptember 3., 09:32

Szerző:

Tegnap óta sugározza a TV2 az Ázsia Expressz idei évadát, és benne lesz L.L. Junior és Dárdai Blanka kettőse is. Róluk tudni lehet, hogy nem sokkal az utazós reality-vetélkedő felvételei után szakítottak, és a pletykák szerint könnyen lehet, hogy a műsor felvétele alatt történtek is közrejátszottak a szakításban. Az biztos mindenesetre, hogy a pár továbbra sincsen jóban.

L.L. Junior és Dárdai Blanka sztoriban veszekedtek egyet

Stílusos, hogy L.L Junior és Dárdai Blanka automatikusan eltűnő Instagram-sztorijait pont a Story.hu örökítette meg, dehát kétségtelen, volt mit megörökíteni. Az egész azzal kezdődött, hogy a rapper az exével közös fotót posztolt vasárnap este egy lángoló, vörös szívvel, valamint azzal a felirattal, hogy:

„Minden lélegzetvételébe...”

Ezt akár úgy is lehetett értelmezni, hogy a pár esetleg újra összejött, pedig nem, csak L.L. Junior így próbálta promózni az Ázsia Expresszt. Dárdai Blanka nem szerette volna, hogy bárki azt gondolja, hogy ő és a rapper megint egy párt alkotnak, ezért a következőket írta ki szintén egy azóta már eltűnt sztoriban:

„NEM!! A kép nem ma készült, hanem jó pár hónapja! Továbbra sem vagyunk együtt! Bár tudna a 4 fal között maradni az összes dolgom, ügyem, de sajnos nem tud. Normális esetben érteném, mire megy ki a játék és mosolyognék, de mivel ismerem, pontosan érzem, hogy provokáció! Normális emberek nem így oldják meg a párkapcsolati/személyes dolgaikat. Köszönöm.”

L.L. Junior visszavonulót fújt

Ezek után nem maradt más L.L. Junior számára, csak az, hogy visszavonulót fújjon. Ezt egy újabb sztori formájában tette meg, a következőket írva:

„Amit Blanka kiírt, az teljesen igaz, nem vagyunk együtt. Bár abban tévedett, hogy provokálni akartam volna őt, csupán zsigerből kiírtam, amit éreztem és tudatni akartam. Ne kérdezd, miért! Néha én is túlzásokba esem, és talán ezt túlpoénkodtam… Summa summarum: mindenki gyógyul, Soultrip, Lélekrehab etc. Majd igyeXem az ilyen közlési ingereimet dalok formájában prezetálniNtheFuture. Na lessük meg az Ázsia Expresszt most már. Kell még trashreality promo? Gyönyörű estét mindenkinek!”

Szintén a Story.hu írta meg korábban egyébként, hogy állítólag L.L. Junior azzal a kéréssel fordult az Ázsia Expressz szerkesztőihez, hogy Dárdai Blankával a kamerák előtt lefolytatott legrondább vitáikat ne tegyék adásba.

„Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését”

– többek között ezt mondja a névtelenséget kérő stábtag, aki ugye arra utal, hogy Alekosz a tavalyi évadban hogyan bánt Varsányi Rékával, aki azóta szintén otthagyta az egykori Való Világ-győztest. L.L. Junior és Dárdai Blanka csak egy kicsivel a többiek után csatlakoztak a rapper által trashrealityként aposztrofált műsorhoz, így a héten adásba kerülő első részekben még nem tűnnek fel.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)