L.L. Junior ezért retteg attól, hogy hamarosan adásba kerülnek az Ázsia Expressz felvételei

L.L. Junior akkori kedvesével, Dárdai Blankával szállt fel az Ázsia Expresszre még áprilisban, kevéssel utána szakítottak.

2024. augusztus 15., 10:25

Szerző:

Elsejétől sugározza majd a TV2 az Ázsia Expressz idei évadát, és benne lesz L.L. Junior és Dárdai Blanka kettőse is. Róluk tudni lehet, hogy nem sokkal az utazós reality-vetélkedő felvételei után szakítottak, és ha az alábbi pletyka igaz, akkor könnyen lehet, hogy a műsor felvétele alatt történtek is közrejátszottak a szakításban.

L.L. Junior tart attól, hogy mi kerül majd adásba

A Story.hu által megszólaltatott bennfentes azt állítja, hogy L.L. Junior azzal a kéréssel fordult az Ázsia Expressz szerkesztőihez, hogy a legrondább vitáikat ne tegyék adásba.

„Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését”

– többek között ezt mondja a névtelenséget kérő stábtag, aki ugye arra utal, hogy Alekosz a tavalyi évadban hogyan bánt Varsányi Rékával, aki azóta szintén otthagyta az egykori Való Világ-győztest. A Story.hu a TV2 közleményét is kikérte az ügyben, amiből sok konkrétum nem derül ki. Nyilván a csatorna nem szeretné kellemetlen helyzetbe hozni az általa felkért sztárt, de közben meg jól tudják, hogy pontosan az ilyen típusú viták generálják a legnagyobb nézettséget, így meglehetősen kontraproduktív lenne hatalmas költségvetéssel megrendezni-leforgatni a műsort, aztán pont a legszaftosabb felvételeket nem mutatni meg a nézőknek.

De persze a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad, ha egy dörzsölt stábtag pont egy ilyen szivárogtatással belengetni, hogy lesz valami durva az Ázsia Expresszben, így ennek nyomán egy csomó néző odaül a képernyő elé szeptember 1-től, és így már a műsornak nem is kell tartalmaznia L.L. Juniort rossz színben feltüntető jeleneteket, hiszen a nézőszám már úgyis megvan. Ki tudja, hogyan működik ez az egész a valóságban...?

További pletykák L.L. Juniorról

Ezen kívül nemrégiben azt pletykálták L.L. Juniorról, hogy összejött Király Lindával, de azóta kiderült, hogy az énekesnő új szerelme nem a Fekete Vonat egykori rappere, hanem egy amerikai zenei producer, akivel egyszer már volt kapcsolatban. Aztán az a pletyka reppent fel, hogy L.L. Junior a Tinder nevű applikáción keres appot, de a rapper egy Instasztoriban most ezt is cáfolta.

Szintén Instasztoriban tett ki egy hosszú kirohanást volt felesége, Körtvélyessy Kinga ellen, ezt ugyan hamarosan törölte, de amint az gyakran lenni szokott, a Reddit című közösségi oldal megőrizte az utókornak.

De ha ön nem a bulvártémákra kíváncsi L.L. Juniortól, hanem a zenére, akkor az Akvárium klubot ajánljuk önnek szeptember 21-én!

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)