Király Linda mindent elmondott a szerelmi életéről: Pár hete jöttünk rá, hogy meg kellene próbálnunk együtt

Király Linda és L.L. Junior egy párt alkot? Ez volt a hét kérdése, és a reptéri fotók mellé az énekesnő most nyilatkozott is.

2024. július 12., 08:53

Szerző:

Talán még sosem kísérte akkora érdeklődés Király Linda szerelmi életét, mint ezen a héten. A 41 éves énekesnő most aztán a Bors című kiadványnak elmesélt mindent.

Király Linda és L.L. Junior?

Azzal kezdődött a hét, hogy beigazolódott, amit sejteni lehetett: valóban újra szakított egymással L.L. Junior és Dárdai Blanka, pedig áprilisban még együtt utaztak ki az Ázsia Expressz forgatására, így az ősszel adásba kerülő műsorban még egy párként fognak szerepelni. Amint kiderült, hogy a Fekete Vonatból ismert rapper újra szingli, előkerült egy régebbi pletyka: csak nem jött össze L.L. Junior Király Lindával? Hivatalos cáfolat egyiküktől sem jött, az énekesnőt azonban lefotózták a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren, amint csókkal köszönt egy éppen érkező, a nagyközönség számára ismeretlen, de L.L. Juniortól egyértelműen különböző férfit.

Az énekesnő és a rapper állítólagos szerelmének pletykája elsősorban a Reddit nevű közösségi oldalon kapott lábra, és ott még tegnap is akadt, akit ezek a reptéri, mássalcsókolózós fotók sem győztek meg.

Király Linda most mindent kitálal

Király Linda ezek után egy hosszabb interjút adott, amiben L.L. Junior neve szóba sem kerül. Az énekesnő ehelyett arról a férfiról beszél, akivel a reptéren fényképezték le. Mint kiderül, az illető neve Simon, és az énekesnő még 17 éves korában szeretett bele. Király Linda akkoriban még az Egyesült Államokban élt, a férfi producerként dolgozott, beszélt már róla az énekesnő a Nőcomment című műsorban is.

„Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam”

– többek között ezt meséli erről az időszakról Király Linda, hozzátéve, hogy bár nyolc év után szakítottak, a köztük levő kapcsolat csak átalakult, nem szűnt meg. Innentől kezdve is szinte naponta beszéltek egymással mindig.

Többek között Király Linda testvérének, Király Viktornak, valamint az ő ikertestvérének, Király Benjaminnek a keze is benne volt abban, hogy az énekesnő újra elgondolkodott azon, hogy esetleg meg lehetne újra próbálni ezt a nagy szerelmet. Ha valaki, akkor Király Viktor mindenképpen tud egy-két dolgot az újrakezdésekről!

Mindenesetre Király Linda és Simon között valóban újra komolyra fordult a dolog. Az énekesnő így fogalmaz:

„Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig... nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre...”

(Kiemelt kép: Király Linda Instagramja)