Király Viktor először posztolt ilyen képet, amióta válságba került a házassága

Sőt, nemcsak Király Viktor, hanem a felesége, Virág Anita is posztolta a szóban forgó képet, ami igazi mérföldkő: nemcsak ők ketten vannak rajta ugyanis.

2024. május 21., 08:58

Szerző:

Király Viktor és Virág Anita tényleg túl vannak a házasságuk válságán, mutatják meg a hétvégén publikált posztjukkal.

Király Viktor családja újra boldogan együtt

Az Instagramon mindkét szülő által közzétett posztban szerepel, hogy a nem szeretnék, ha a képet más oldalak bemutatnák. Ide kattintva tudja ön tehát megnézni, milyen boldogan játszott együtt a hosszú hétvégén Király Viktor, Virág Anita és a kisfiuk, Kolen. Hosszú idő óta ez az első friss kép róluk a közösségi médiában, amin így hármasban szerepelnek: a két szülő kapcsolata súlyos válságon ment keresztül az utóbbi bő egy évben, de addig dolgoztak a házasságukon, amíg újra rendbe nem jöttek közöttük a dolgok.

Anyák napján egy közös, de korábbi képet posztolt Király Viktor a gyermekének az édesanyja és saját édesanyja, Király Gabi tiszteletére.

És hogy mennyire együtt vannak ők újra ketten, azt volt hivatott megmutatni egy jópofa játékkal (vagy manapság trendi kifejezéssel élve kihívással) a következő videó.

Király Viktor Palikéknál

És hogy valami nézni-hallgatnivalót is ajánljuk: 40 éves énekes Palik Lászlóék YouTube-műsorában is járt a napokban, szúrta ki a Story.hu. Ebben az interjúban Király Viktor többek között arról beszél, hogy mennyire megváltoztak már a tehetségkutatók ahhoz képest, amikor ő 2008-ban megnyerte a Megasztárt, illetve 2015-ben szerepelt a The Voice amerikai verziójában.

„A tehetségkutatók ideje lejárt. Ezt ne értse, félre senki, nem akarom, hogy ebből cikk legyen. De az én elméletem szerint a tehetségkutatók aranykora kifutott. Amerikában is ezt lehet látni: 2005-től 2009-ig. Olyan nevek jöttek ki, mint Adam Lambert vagy Kelly Clarkson, akik máig fennmaradtak. Magyarországon ugyanez van: Caramel, Tóth Vera, Rúzsa Magdi. De ahogy jöttek a következő évadok más lett a hatásuk, már nem termeltek ki igazi sztárokat”

– állapítja meg Király Viktor az alábbi beszélgetésben. Azt is hozzáteszi, hogy nemcsak a személyiségére, hanem az egész karrierjére is nagy hatással volt, hogy egy tévés tehetségkutatóból indult a karrierje, nem pedig úgy, hogy kitett a YouTube-ra egy dalt és az hirtelen nagyon népszerű lett. Mint mondja, rengeteg kiadatlan dala van a fiókban, mert sosem biztos benne, hogy elég jó-e, amit kiad a kezei közül. Így fogalmaz:

„Bennem a mai napig bennem van az érzés…engem zsűriztek: más döntötte el helyettem, hogy jó vagyok-e vagy sem. A média és a műsor el is döntötték, mit kell, hogy képviseljek.”

Alább lehet megnézni a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)