Király Viktor elárulta, mivel szúrta el a házasságát: Ez volt az én bűnöm

Király Viktor lesz a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor új vendége, és nemcsak házasságának válságáról vall, hanem azt is elmeséli, hogyan tudta meg, hogy az ikertestvére rákos.

2024. április 23., 11:58

Szerző:

Király Viktor elfogadta Hajdú Péter meghívását a parízerevős-lelkizős műsorba, és bár maga a teljes adás majd csak péntek estétől lesz megtekinthető a YouTube-on, már most publikáltak belőle egy előzetest. Ahogy az minden héten lenni szokott, keddenként a Frizbi TV csatornáján előre megjelenik egy-egy beharangozó a következő műsorról, és most azt tudhatjuk meg, hogy milyen témákat veséz majd ki Király Viktor a rendre többszázezres nézettséget elérő műsorban.

Király Viktor és házassági válság

Rengeteget írtak a lapok arról az elmúlt egy évben, hogy súlyos válságba került a 2008-as Megasztárban feltűnt énekes házassága. A felesége, Virág Anita elköltözött otthonról a pár kisfiával együtt, és innentől kezdve egy hosszabb mélyrepülés-mosolyszünet következett. A legfrissebb értesülések szerint a házaspárnak végül sikerült megoldania-megbeszélnie a problémákat, és úgy tűnik, most már újra együtt vannak, de persze Király Viktor nem ússza meg Hajdú Pétert anélkül, hogy a riporter valami izgalmasat ki ne facsarjon belőle erről a nehéz időszakról.

A 40 éves énekes azt mondja, úgy is fel lehet fogni, hogy ő volt az, aki a kapcsolatát elszúrta:

„voltak időszakok, amikor kicsit túlzásba vittem a rocksztár-életet. Nem arra gondolva, hogy egy harmadik volt, hanem a bulizás. Szerintem ez volt az én bűnöm.”

Király Viktor hozzáteszi, hogy mindkettőjükre szükség volt ezek után ahhoz, hogy a házasságukat helyre tudják hozni. Ezen kívül többek között arról is mesél az adásban, hogy miként tudta meg annak idején, hogy ikertestvére, Király Benjamin súlyos betegséggel kórházba került:

„kristálytisztán az emlékezetemben benne van: az Árpád-hídon vezettem, ez a Megasztár után volt nem sokkal. És hívott az apám, hogy hívd fel a Bent, merthogy kórházban van. Én azt hittem, autóbaleset vagy nemtudommi. Hát mondom mi, erre mondja, hogy kiderült, hogy rákja van.”

Az énekes arra a kérdésre is felel, hogy szerinte jobb esélye lett volna-e popzenei világsikerre, ha kint marad a családjával New Yorkban, ahol született. Mint mondja, szerinte ez egy rosszabb út lett volna a számára, lehet, hogy nem is foglalkozott volna felnőttként énekléssel. Alább találja a teljes előzetest.

Egyébként a Story magazinban márciusban jelentette be a pár, hogy túl vannak a nehezén.

„Ugyanúgy vannak még problémáink, de szeretnénk megoldani őket. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, és többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk

– mondta Virág Anita másfél hónappal ezelőtt a házasságukról.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)