Molnár Gusztáv hajléktalan volt, most egy bérelt szobában lakik: elárulta, hány millió forint adóssága van

Molnár Gusztáv többek között kétségbeejtő anyagi helyzetéről is beszámolt Hajdú Péternek.

2023. december 9., 06:29

Szerző:

Molnár Gusztáv a vendég a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-sorozat legutóbbi részében. A virslievős interjú megdöbbentően komoly és szomorú részleteket tartalmaz az RTL-ről is ismert, az elvonót megjárt színész életéről.

Molnár Gusztáv arról számol be, hogy alkoholbetegsége miatt mindenét elvesztette. Sőt, nem is hogy lenullázódott, hanem kifejezetten mínuszban van, jelenlegi lakásáról és anyagi helyzetéről így beszél:

„egy ismerősömtől bérlek egy szobát most. [...] Még dolgozni kell azért, hogy nullán legyek. Sacc per kábé olyan nyolcmillió [forint adósságom van]. Nekem buknom kellett mindent.”

Tavaly nyáron, az elvonó előtt Molnár Gusztáv hajléktalan lett, azt mondja, buszmegállókban, parkokban aludt.

Egy szlovákiai magyar faluban, döbbenetes szegénységben töltött gyermekkorát a színész egy népszínműhöz hasonlítja. Édesanyját enyhe fokban szellemileg visszamaradottként írja le. Édesapjának édesapja öngyilkos lett, és maga az apuka is fenyegetőzött ezzel:

„fenyegetőzött öngyilkossággal, mint az apja. Nem egy ilyen emlékem van, hogy akkor ő fölakasztja magát és akkor lemegy a pincébe, magára csukja az ajtót és ott zokogva dörömbölök, hogy »ne tedd meg, apa!«”

Molnár Gusztáv 18 évesen elköltözött otthonról, és onnantól kezdve nagyon keveset járt haza, azt mondja, „elsőkörös értelmiségiként” idegennek érezte magát a saját családjában. Molnár Gusztáv azt mondja, nem is tudja, hogy most mi van az apjával – „néha hajléktalan, néha nem”. Azt mondja, hogy édesanyjának vannak alkoholproblémái, ővele is alig tartja a kapcsolatot.

Alább tudja megtekinteni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)