Molnár Gusztáv elárulta, hány éves volt, amikor az édesanyja ezt mondta: Elrontottam ez életemet, mert megszültelek

Molnár Gusztáv édesanyja 18 éves volt, amikor a kisfia megszületett.

2023. december 5., 09:57

Szerző:

Megérkezett a Beköltözve Hajdú Péterhez című interjúsorozat új része, és a Frizbi atyjának ezúttal kivételesen nem az az első dolga, hogy röviddel kínálja a vendéget, mivel az a vendég ezúttal Molnár Gusztáv. A 37 éves színész alkoholbeteg: ő és volt felesége sokszor beszéltek már a függőségéről, Molnár Gusztáv az elmúlt egy év legnagyobb részét egy bentlakásos rehabilitációs intézetben töltötte, ahonnan pár hónappal ezelőtt tért vissza.

A színész egy roppant szomorú történetet oszt meg a műsor előzetesében a gyermekkoráról:

„anyámat nagyon sokszor láttam sírni. 5 éves lehettem én, ő 23 akkor (18 évesen szült), nagyon keservesen sírt az ágy szélén. Kérdeztem őt, hogy mi a baj. Mondta, hogy »elrontottam az életemet, mert megszültelek téged«.”

Az elvonón töltött hónapokról Molnár Gusztáv azt mondja, hogy ott azt a tudatot erősítették benne, hogy meggyógyulni nem fog tudni, mert a függőség egy életen át elkíséri az embert. Csak meg lehet tanulni együtt élni vele. A színész így fogalmaz:

„azt éreztem, hogy ebből nincs kiút. Emlékszem, volt egy gyönyörű fa kint. Én azt hetekig nézegettem, hogy én ezt nem fogom bírni, és egyik reggel arra jönnek ki a társaim, hogy én felakasztom magam. Ebből nem lehet kimászni.”

Alább látható a friss előzetes.

A Beköltözve Hajdú Péterhez teljes adását péntek estétől lehet majd megnézni a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)