Videón Molnár Gusztáv sokkoló vallomása: Megvertek

Molnár Gusztáv elsírta magát a kamerák előtt: alkoholfüggőségének legszörnyűbb mozzanatairól számolt be.

2023. december 1., 10:57

Szerző:

Molnár Gusztáv megdöbbentő interjúban nyilatkozott a Fókusz című műsornak. Az RTL 37 éves sztárja arról az időszakról is beszél az alább megtekinthető riportban, amikor eljutott a mélypontra, és az elvonó vagy a halál között kellett választania.

Molnár Gusztáv tavaly októberben töltötte be a 36. életévét, de ez a születésnapja nagyon rossz emlékként maradt meg:

„tavaly a XIII. kerületben voltam, senki nem írt rám, fel se hívtak tavaly a születésnapomon. Beszakadt dobhártyával mentem fül-orr-gégészetre, mert megvertek. Véreztem, és átküldtek a belgyógyászatra, és közölték, hogy pár hónapom van hátra. Nem évek, hanem pár hónap, mert mindenem be van gyulladva. Kimentem, és egy parkban zokogtam egy 7 decis üveggel a kezemben, és ittam.”

Öngyilkossági gondolatokkal a fejében végül egy barátjához fordult segítségért tavaly november 10-én, és így jutott el végül a komlói rehabilitációs intézetbe.

Az interjú a legfájdalmasabb pontja, amikor a kisfiával való kapcsolatáról beszél könnyek között. Molnár Gusztáv egy évig nem találkozhatott a gyermekével:

„minden kicsúszott a talpam alól és mindent elveszítettem. Nagyon sokszor, amikor azt éreztem, hogy ezt nem fogom bírni, nem fogom tudni végigcsinálni, én ehhez kevés vagyok, akkor tudtam rá gondolni. Hogy ő van és hogy felelősséggel tartozom iránta. És ha valakit szeretsz, akkor valahogy rá kell jönnöd a dolgok miértjére és el kell fogadnod az életed hogyanját.”

A teljes interjú alább tekinthető meg, Molnár Gusztáv azt is elmeséli, hogy 14 éves korában fogyasztott először alkoholt az életében, ekkor rögtön ájulásig itta magát.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)