Molnár Gusztáv megrázó vallomást posztolt: Teljesen céltalanul bolyongtam

Molnár Gusztáv a születésnapja alkalmából tekintett vissza az élete eddigi 37 évére.

2023. október 26., 16:51

Szerző:

Ma töltötte be 37. életévét Molnár Gusztáv. A színész a Drága örökösök sorozatból és a Nyerő Párosból ismert, de az utóbbi időben azzal kapcsolatban szerepelt a legtöbbet a hírekben, hogy volt párja gyermekbántalmazással vádolta meg, majd miután a házassága ráment az alkoholbetegségére, huzamosabb időt a rehabilitáción töltött, és most onnan visszatérve próbálja újra felépíteni az életét és karrierjét.

Születésnapja alkalmából Molnár Gusztáv a következőket írja az alábbi posztban:

„köszönöm azt a rengeteg köszöntést, amit a nap folyamán kapok. Hálás vagyok érte. 37. Prímszám. Valóban nehéz is megosztanom, hogy mit érzek most. Tavaly ezen a napon teljesen céltalanul bolyongtam, és nem tudtam, hogy merre kéne elindulnom. Az öröm származhat illúzióból, de a boldogságnak a valóság az alapja. Most pedig megélhetem a saját valóságomat. Vannak természetesen nehézségeim, ahogy gondolom mindenkinek. De ahol nem szabad néha sírni, ott elfelejtenek nevetni is. A lelki egészség az a valóság feltétel nélküli elfogadása. Sohasem az emberekben csalódunk, hanem az elvárásainkban. Örülök, hogy van dolgom, hogy tudom mit csinálok, és tudok Másokért is tenni. Szóval a legnagyobb ajándék számomra, hogy megélhetem ezt a napot olyannak amilyen. Kicsit borús, kicsit zsúfolt, kicsit persze vidám is, de az enyém. Illetve azé a másik 20 millió emberé, akik velem egy napon születtek szerte a világban. Isten éltesse őket is.”

Alább lehet megnézni a szóban forgó posztot, ahol Molnár Gusztáv követői is sorban küldik a jókívánságokat a színésznek.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)