Molnár Gusztáv bevallotta: Vannak anyagi gondjaim, de újra randiztam egy lánnyal

Molnár Gusztáv friss interjújában arról is beszél, hogy nemcsak az alkoholtól függő, hanem két másik függősége is van.

2023. november 22., 07:36

Szerző:

Lebilincselő interjúban nyílt meg Molnár Gusztáv a hot! magazinnak az elvonóra való bevonulása óta eltelt bő egy évről. A beszélgetés a ma megjelent számban olvasható.

Az RTL produkcióival országos ismertséget szerzett színész tavaly november 10-én ment el Komlóra egy elvonóra, miután a magánélete teljesen tarthatatlanná vált alkoholbetegsége következtében. Sőt, a rehabilitációs intézetben rádöbbent, hogy nemcsak az alkoholnak a rabja:

„rájöttem, hogy nem gondoltam mindent jól. Alkohol-, kábítószer- és kapcsolatfüggő vagyok. Iszonyatosan hosszú ez az út, még nem egy sikertörténet. Rettenetesen magányosnak érzem magam. Az a munka, ami Komlón elkezdődött, még nem ért véget, ebből nincsen kigyógyulás.”

Molnár Gusztáv arról is beszél az interjúban, hogy még rengeteg munka van előtte önmagával kapcsolatban, így a karrierjét egyelőre nem tudja folytatni. Kecskemétre költözött, egyelőre nem erőlteti a munkakeresést:

„vannak anyagi gondjaim, de tudom, hogy képes vagyok rá, hogy jól keressek.”

Nemcsak a karrierjét nem indíthatja újra, egy keserű tapasztalat a közelmúltban azt is megmutatta, hogy egy újabb párkapcsolatra sincsen még felkészülve:

„nemrég randizgattam egy lánnyal, amiből nagy csalódás lett. Rájöttem, hogy tényleg nem szabad most párkapcsolatba kezdenem. Magammal kell foglalkoznom.”

Ahol viszont lassanként felveszi újra a fonalat, az az apaság. Molnár Gusztávot a gyermekének édesanyja bántalmazással vádolta meg, és a színész most elismeri, hogy nem volt jó apa:

„a múlt héten voltam gyámügyön, ahol megszületett a döntés: két év után találkozhatok a fiammal. Nagyon félek ettől, mert tényleg sokáig nem láttam – mesélte. – Gyakran sírok, mert sok minden fáj. A bocsánatkérések még hátravannak, időre van szükségem, hogy ezeket meg tudjam tenni. A fiammal sok dolgot kell tisztáznom; fájdalmas felismerés volt, hogy nem voltam jó apa. Tudom, hogy még lehetek az.”

Molnár Gusztáv ritkásan ugyan, de az Instagramján is ad néha helyzetjelentéseket, az alábbi képet októberben a 37. születésnapja alkalmából publikálta.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)