Király Viktor és Virág Anita mindent bevallottak házasságuk kudarcáról: Alapvetően nagyon különböző emberek vagyunk

Király Viktor felesége bevallja, mikor jutott odáig, hogy az ügyvédjével megíratta a válási papírokat.

2024. március 7., 10:51

Szerző:

Hatalmas szenzáció a Story magazin ma megjelent számának címlapja: Király Viktor és Virág Anita láthatóak rajta együtt. Jó ideje nem volt erre példa, hiszen az énekes és a modell-influenszer házassága megromlott, és a feleség egy évvel ezelőtt elköltözött otthonról a pár közös kisfiával, Kolennel együtt. Nemrég azonban Király Viktor bejelentette az Instagramon, hogy újra összejöttek, újraegyesült a család. Most megerősítik, valóban megpróbálkoznak újra a közös élettel, ez ugyanis kettejük számára az utolsó esély. Ha ez nem jön össze, akkor lehet, hogy tényleg végleg vége.

Szóval bár még nem biztos a hepiend, úgy tűnik, a legjobb úton vannak afelé, hogy az újraegyesülés tartós legyen.

„Bár még sokat kell dolgozni a kapcsolatunkon, de sikerült megmentenünk a házasságunkat. Örülök, hogy voltunk annyira felnőttek, hogy nem engedtük el egymást”

– mondja Király Viktor. A felesége a következőket teszi hozzá:

„ugyanúgy vannak még problémáink, de szeretnénk megoldani őket. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, és többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk.”

A legnehezebb időszakról Virág Anita a következőket mondja a lapban:

„sokszor volt, hogy úgy éreztük, eljött a pont, hogy elengedjük egymás kezét. Nyolc-kilenc hónap után már volt egy előrehaladott állapot is, ott már mindkettőnknek volt ügyvédje. Én már papírokat is írattam. Egy igazi hullámvasút volt ez az időszak. Sokszor magamba fordultam, amikor arra gondoltam, hogy egyedülálló anyuka leszek. De valahogy a szívem mélyén mégis mindig ott volt Viktor, és úgy látszik, neki is én, mert odáig végül egyikünk sem jutott el, hogy beadja a válókeresetet.”

Király Viktor hozzáteszi, azért kell ennyit dolgozniuk a kapcsolatukon, mert nagyon eltérő a személyiségük:

„mi alapvetően nagyon különböző emberek vagyunk. Nekem például a nyaralás egy nyűg, nehézség, egyáltalán nem vágyom rá, ezzel szemben Anita imád utazni. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat sem tudtunk megoldani.”

Virág Anita hozzáteszi, hogy a kapcsolatuk elején egyszerűen nem értették egymás nyelvét, így aztán a kommunikáció nehézkes lehetett, ha egyáltalán sor került rá. És mint minden házasságban, náluk is méginkább megnehezítette a dolgokat az első kisbaba érkezése: Kolen születésekor az apuka nehezen találta a helyét.

És nemcsak ma jött ki a Story magazin, ma is van Virág Anita születésnapja. Király Viktor az alábbi poszttal köszönti őt:

„boldog Szülinapot (Anya) babám! (Gyere, elviszlek táncolni reggelig!)”

És már a fotón is táncolnak!

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)