Diéta – megdöbbentő, Király Viktor hány kalóriát visz be egy nap: Azt mondják, ez egy férfi számára kevés

Király Viktor azt mondja, sokak szerint kevés ez a kalóriamennyiség egy férfi számára, de ő beéri ennyivel.

2024. április 29., 16:04

Szerző:

Most, hogy ilyen nagy fogyiban vagyok, megmutatom, mit szoktam enni egy nap” – vezeti be Király Viktor az új videóját, amiben elmondja, mit fogyaszt, hogy minél gyorsabban lemenjenek róla a tavaly feljött kilók.

Király Viktor napszemüvegben fogy

Már csak azért is érdemes megnézni a videót, mert az énekes (talán, hogy a feltűnést kerülje?) napszemüvegben járkál körbe bent a szupermarketben, így nemcsak hasznos-informatív, hanem szórakoztató tartalmat is élvezhetünk. Király Viktor a saját bevallása szerint egészen 110 kilóra hízott fel tavaly, de most már rendszeresen edz és számolja a bevitt kalóriákat, ő egy fizetős applikáció segítségével.

„Én kicsit fanatikus módon csinálom, számolom a kalóriákat. Van is egy applikációm erre, de nagyon jó az összes. És számolom pontosan a grammokat, kalóriákat, hogy ne lépjem túl azt a bizonyos kalóriaszintet, amit nem akarok túllépni. Ez nálam 1200-1500 kalória között van napi szinten. Amire lehet, hogy sokan azt mondják, hogy ez egy férfi számára kevés, de én már kitapasztaltam hosszú próbálkozásokkal, nálam ez működik. Nem is vagyok annyira éhes a nap végén, van elég energiám az edzésekre, szóval nálam ez az 1200-1500 kalória működik”

– meséli Király Viktor, hozzátéve, hogy napi háromszor szokott enni. Felkelés után böjtöl egy kicsit, nem reggelizik azonnal, majd elmeséli, hogy a könnyű reggeli után mikor következik a szintén lájtos ebéd és vacsora, szigorúan szénhidrátmentesen, lehetőleg minél fehérjedúsabban. Alább találja a teljes videót.

Király Viktor az év eleje óta fogy

Az énekes januárban sérvműtéten esett át, valamint bejelentette, hogy a jelek szerint megoldódni látszik a házasságának a válsága. Hosszú ideje nem láthattuk együtt a házaspárt, de már jó ideje együtt edzenek, sőt, nemrégiben közös romantikus videót is posztoltak.

„5 hét telt el a műtét óta, és már elértem azt az állapotot, hogy tudjak egy kicsit mozogni. Eddig nem tudtam annyira. Csak azért csinálom ezt a videót, hogy milyen érdekes, hogy úgy, hogy nagyjából feküdtem, nem nagyon mozogtam 5 héten keresztül, még így is fogytam egy csomót. Legalább 8 vagy 7 kilót, nem tudom pontosan, de haladok a jó irányba. Szóval ez a bizonyíték arra, hogy mennyire fontos a kaja! Még ha unalmas is – ugye ezt posztolom is, hogy mostanában nagyon unalmas, de borzasztó fontos, legalább 80%.”

mondta Király Viktor korábban egy Instasztoriban, ami azóta már eltűnt, de az énekes fiókját most is érdemes felkeresni, hiszen közösen feleltek meg egy vicces kihívásnak Virág Anitával, és erről természetesen videó is van. Mutatjuk.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)