06:50 - 09:00

MOST: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Király Linda: Súlyos árat fizettem azért, mert homokba dugtam a fejem

Csernus Imre asztalához ült le az énekesnő a 2021. május 27-iki Maflás vendégeként. Király Linda kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, milyen lelki próbatételeken ment keresztül a közelmúltban.

2021. május 28., 06:46

Szerző:

„Én voltam az a duci kislány Bronxban, aki nem találta a helyét. Aztán jött a zene, és elkezdtek másképp bánni velem. Ez a kreatív közeg lett a burkom” – mondta Király Linda énekesnő Csernus Imrének a 168.hu Maflás című műsorában csütörtökön.

Aztán amikor 16 éves lett, Magyarországra költöztek, és teljesen más közegbe került, ahol ugyancsak meg kellett küzdenie az előítéletekkel. „Furcsán néztek rám, mert Amerikából jöttem, nyelvi nehézségeim is voltak. Nagyon váratlanul robbant be a karrierem itthon, ezt az egészet szintén nagyon nehéz volt felismerni. Ráadásul az édesanyám nagyon beteg volt, petefészek- és méhnyakrákkal küzdött”.

Linda elárulta Csernus doktornak, hogy nagyon súlyos árat fizetett azért, mert megpróbálta homokba dugni a fejét, és elhessegette a problémáit. „Benyújtotta a testem a számlát. Agyalapi mirigyes adenómám lett, pajzsmirigy beteg lettem, és felborult a hormonháztartásom. Végül 2019-ben fogtam padlót. 120 kilós voltam, alig kaptam levegőt, alvászavaraim lettek. Tudtam, semmi nem mehet így tovább, változtatok az életemen, és őszinte leszek önmagammal.”

A művésznő teljesen új útra lépett, ami szavai szerint azzal járt, hogy kendőzetlenül őszinte lett önmagához, és megkereste azt a lelki utat és módszert, amely végül eredményes lett. „Mindent nulláról akartam kezdeni. Bármennyire is fájt, és féltem az egyedülléttől, véget vetettem a tízéves kapcsolatomnak, mert képtelen voltam szeretetet adni. El kellett ahhoz engednem, hogy fejlődni tudjak”

Lindának a meditáció és az autogén tréning lett az egyik útja, rengeteget sportol, de vannak még lelki kihívásai. „A mai napig nehezen mondok nemet, mindenkinek jót akarok, nem akarok csalódást okozni.”

A csütörtöki Maflásból az is kiderült, milyen módszereket épített ki magának Linda, hogy lelkileg és testileg is felépüljön.

A teljes adás itt visszanézhető:

(Kiemelt kép: Király Linda és Csernus Imre / Fotó: Lakos Gábor)