Fogyás! Megdöbbentő, Krausz Gábor hogyan adott le 6 kilót 4 hét alatt

Krausz Gábor a fogyásáról mesélt friss interjújában.

2024. augusztus 15., 09:05

Szerző:

Krausz Gábor ugye séfként dolgozik, ezért különösen érdekes, amit az Ázsia Expresszel kapcsolatosan mond egy friss interjúban.

Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre fogytak

Március-áprilisban volt az Ázsia Expressz idei évadának forgatása, amit Krausz Gábor és Mikes Anna nagy találgatások közepette csinált végig: nem túl korai-e a kapcsolatuk mostani szakaszában egy ilyen embert próbáló utazást bevállalni. Nos, amint arról többször is nyilatkoztak, a kapcsolatuk köszöni, jól van – egészen más jellegű gondjaik voltak a realityvetélkedő forgatása közben.

„Azt azért tudni kell, hogy a Fülöp-szigetek nem a gasztronómia fellegvára. Sajnos ezt tapasztaltuk is, Nórinak köszönhetően… Olyanokat talált ki, hogy együnk majomagyvelőt, meg kígyóvért… Megmondom őszintén, én már az elején mondtam Annának, hogy jobb, ha megkíméljük magukat, és inkább gyorséttermekbe megyünk kuncsorogni majd. Hát, ki fog derülni, hogy ebből mi sikerült”

– meséli Krausz Gábor a Bors című kiadvány által publikált friss interjúban, említve Ördög Nórát, az Ázsia Expressz műsorvezetőjét. Abból, hogy mi sikerült, egy kicsi kiderül már abból, amivel mindezeket megtoldja Mikes Anna:

„Gábor és én is 6-6 kilóval könnyebben tértünk haza. Ez szerintem jól megmutatja, hogy milyen volt a gasztronómia.”

Krausz Gábor félelmei: kígyók, kutyák, stoppolás

Krausz Gábor nyilatkozatából kiderül az is, hogy rengeteg dologtól félt az utazás előtt, többek között a vad kutyáktól, amikből délkelet-Ázsiában talán szintén van annyi, mint egy átlagos magyar faluban.

Mint nyilatkozatából kiderül, az összes ilyen előzetes félelme valóra vált, tehát számíthatunk arra, hogy Krausz Gáborékat majd egy ponton fenyegetőleg környékezi meg egy kóbor kutya a szeptember 1-én induló realityben. A sztárséf a következőket mondja:

„Nekem voltak félelmeim. A rovaroktól, a kígyóktól, a vad kutyáktól, a szálláskereséstől, a stoppolástól és a mindenféle megalázó helyzetektől. Be is bizonyosodott, hogy ezek a félelmeim nem voltak alaptalanok, mert szinte minden megtörtént, amitől féltem. Sokszor kerültünk olyan helyzetbe, ami számomra megalázó volt, de legalább túléltük, és egyébként nagyon jól is éreztük magunkat.”

Alább tudja megtekinteni a műsor legfrissebb beharangozóját – egy biztos, a TV2 nagyon szeretné, hogy ön nézze majd szeptemberben az Ázsia Expresszt!

 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)