Krausz Gábor reagált a rosszindulatú pletykákra: Tisztában vagyunk azzal, hogy mi az emberek véleménye

Ha ön már unja, hogy mennyi pletykát lehetett olvasni arról, hogy csak nem szakított Krausz Gábor és Mikes Anna, akkor gondoljon bele, mennyire unhatja ugyanezt maga Krausz Gábor és Mikes Anna!

2024. július 3., 10:03

Szerző:

Krausz Gábor és Mikes Anna tavaly ősszel egy TV2-es realityvetélkedőben jöttek össze, a Dancing with the Starsban. Bár azt mondják, nagyon szeretnék óvni a magánéletüket a nyilvánosságtól, pár hónappal később elvállaltak egy másik TV2-es realityvetélkedőt is, ez volt az idén tavasszal forgatott Ázsia Expressz, ami majd 2024 őszén kerül a képernyőre. Már ebbe az utazós showműsorba is úgy mentek ki, hogy arról ment előtte a diskurzus, hogy tuti szakítani fognak, és azóta sem csillapodnak ezek a találgatások, pedig a pár mást sem mutat, csak azt, hogy mennyire boldogok együtt. Most adtak egy interjút a Bors című lapnak, aminek az érdekessége az, hogy a cikk jó részében ki sem derül, hogy éppen a sztárséf vagy a táncosnő beszél-e.

Krausz Gábor és Mikes Anna a közösségi médiában

Krausz Gábor és Mikes Anna közösen, többes szám első személyben nyilatkozzák a következőket azzal kapcsolatban, miért használják relatíve keveset a Facebookot, az Instagramot és a többieket:

„Egyikünk sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnénk a virtuális világban élni az életünket. A különböző műsorok kapcsán közzétettünk tartalmakat, de azóta próbáltunk valóban egymásra figyelni és inkább kiélvezni minden percet, amit együtt töltünk. Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva mi senkinek nem akarunk megfelelni.”

Elgondolkodtató, hogy Krausz Gábor itt azt mondja, hogy próbálják a boldogságukat maguknak megtartani, mert emlékezetes, hogy amikor még Tóth Gabi férje volt, akkor nem igazán próbálkoztak ilyesmivel. Sőt, az énekesnő utólag be is vallotta, hogy akkor is mutatták a boldogságukat, amikor igazából már egyáltalán nem is voltak boldogok és a válás kapujában álltak.

Krausz Gáborék a buta pletykákról

Krausz Gáborék a következőket mondják még a róluk megjelent pletykák kapcsán:

„Ha van tartalmas, valódi mondanivalónk, azt szívesen megosztjuk, de a magánszféránkat szeretnénk megtartani magunknak. Együtt vagyunk, békében, boldogságban. Élvezzük a nyaralást, amit már mindketten nagyon vártunk. Miközben a bulvárlapok összehordtak mindenféle légből kapott butaságot, addig mi egyetértésben, szeretetben, vidáman nyaraltunk Annával, édes kettesben. Ha bármi változik, biztosan jelezni fogjuk.”

Tegnap például az a tartalmas, valódi mondanivalója volt Krausz Gábornak, hogy mindenki vegyen fradimezt. Legalábbis erről szól az alábbi reklámposzt. Krausz Gábor utóbbi öt posztjából egyébként négy egy-egy reklám volt: kétszer promózta a Fradit, egyszer a szállodaláncot, ahol dolgozik és egyszer az utazási irodát, amely kivitte őket Szicíliába.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)