Megdöbbető: Tóth Gabi ezt kommentelte Krausz Gábor Instagramján

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányának az arcát nem szoktuk a közösségi médiában látni, az apuka most mégis posztolt egy ilyen fotót. A kommentek között megjelent az anyuka is.

2024. június 17., 12:53

Szerző:

Bár Tóth Gabi évekig blogot is vezetett a kislányáról, illetve Hannaróza növekedéséről-nevelkedéséről, arra mindig vigyázott, hogy ne posztoljon olyan képet a lányáról, amin a gyermek arca is látszik. Időnként azért tett kivételeket, de most nem ő, hanem az apuka, Krausz Gábor mutatta meg, milyen nagy már Hannaróza.

Tóth Gabi kommentje Krausz Gábor Instagramján

Tóth Gabi volt férje apák napja alkalmából posztolt a kislányával közös képet, amit ide kattintva lehet megtekinteni az Instagramon. A fotó alatt rengeteg komment gyűlt össze, és a legtöbben örülnek, hogy megint láthatnak egy fotót az immár négy és fél éves Hannarózáról. Többek között Krausz Gábor jelenlegi párja, Mikes Anna táncosnő is kommentelt egy szivecskét, de hozzászólt Szabó András Csuti is, akivel a sztárséf nemrég közös, focis reklámban jelent meg. Mellékvágány, de alább láthatja a stadion nagyszerűségét hirdető kisfilmet.

Szóval Krausz Gábor maga ennyit ír a lányával közös képhez:

„Apának lenni a világon a legjobb. Boldog Apák napját!”

Erre Tóth Gabi egy kommentben megismételte a fenti felirat második mondatát válaszul.

„Boldog apák napját”

– írja az énekesnő egy szivecskés, boldog szmájli és egy felemelt kezeket ábrázoló emoji kíséretében.

Minden bizonnyal ez az első eset, hogy Tóth Gabi kommentel valamit Krausz Gábor Instagramján azóta, hogy a válásukat bejelentették, de ez a mostani hozzászólás egyértelműen azt mutatja, mennyire jóban maradtak a szülők a válás után is. Illetve ezt így nyilván nem mondhatjuk, hiszen Tóth Gabi maga beszélt arról, hogy igazából nem is voltak jóban a házasságuk alatt sem, ezért váltak el, és a blogjában leírt, illetve az Instagramra kiposztolt harmonikus családi élet nem igazán felelt meg a valóságnak, amit éppen együtt éltek. „Nagyon a szépet mutattam, ami nem egy hazug világ volt, hanem egy vágyott világ inkább” – vallotta be erről utólag Tóth Gabi, és hát csak találgatni tudjuk, hogy ez a mostani komment nem szintén egy „vágyott” világból érkezett-e.

Tóth Gabi így beszél a szakításukról

Mindenesetre ezzel nagyjából egyidőben jelent meg Tóth Gabi friss, TV2-es, teljes egészében szerdától megtekinthető interjújának beharangozója, és Krausz Gábor, illetve az énekesnő válása ebben is szóba kerül. Sőt, Tóth Gabi elsírja magát az interjú közben, amikor a házassága végéről és a válásáról beszél.

„Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy én nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja”

– mondja Tóth Gabi a TV2 Titkok első részében, és az énekesnő ezek után azt is megerősíti, hogy a válása miatt veszített el családtagot. Ha még nem látta a beharangozót, alább tudja megtekinteni.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)