Nagy bejelentés: új műsor indul a TV2-n, Tóth Gabi is benne lesz

Tóth Gabi mellett még két híresség szerepel a frissen posztolt beharangozóban, és a háziasszony kilétét is elárulták.

2024. június 4., 09:52

Szerző:

Nagy bejelentés érkezett a TV2 háza tájáról, méghozzá Lékai-Kiss Ramónától, és a bejelentésben Tóth Gabi is szerepel. Új műsor érkezik ugyanis a csatorna online felületére, természetesen a TV2-höz kötődő sztárokkal.

Tóth Gabi nevével csábít az új műsor

A cikkünk megjelenésekor egyelőre csak Lékai-Kiss Ramóna Instagramján található meg az új műsor beharangozóvideója, ennek a biójában azonban az szerepel, hogy „a tartalmak felhasználása engedélyköteles”, úgyhogy természetesen tiszteletben tartjuk a műsorvezetőnő kérését, és nem fogjuk ide beágyazni az új műsorát népszerűsítő videót, de azért remélhetőleg csak nem haragszik meg, ha a legfontosabb információkat alább összefoglaljuk azzal, hogy a további részletek ide kattintva találhatók meg.

Szóval a műsor címe az lesz, hogy

„TV2 Titkok Ramónával video podcast”,

amiből az utóbbi két szó egy tökéletes világban oximoron lenne, hiszen a podcast szó elvileg egy csak hangzóanyagot tartalmazó adást jelent, szóval ami videó, az nem lehet podcast és fordítva – de persze a lényeg az, hogy értsük, hogy miről van szó. És hát ki ne értené: Lékai-Kiss Ramóna a TV2 legismertebb celebjeivel fog nagyinterjúkat készíteni. A beharangozóban három sztár szerepel mint leendő riportalany:

  • Tóth Gabi;
  • Gáspár Győző; valamint
  • Till Attila.

Az első rész június 19-től lesz elérhető a TV2 Play nevű oldalon, és a sorozat (első évadja) tíz részt tartalmaz majd. A kedd reggeli Mokkából tudunk mutatni egy videót, ami a hamarosan induló adásról szól, természetesen Lékai-Kiss Ramóna nyilatkozik benne.

Győzikét nemcsak itt láthatjuk majd

A Blikk írta meg elsőként még áprilisban, hogy a TV2 az ősszel újra saját műsort ad Gáspár Győzőnek és családjának: újraindul a Győzike show. A csatorna egy közleményt adott ki, amiben a következők állnak:

„a TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben.”

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Gáspár házaspárral együtt a lányaik, Virág és Evelin is feltűnnek-e majd a programban. Szintén kérdés, hogy Gáspár Győző továbbra is küzd-e mentális problémákkal, és ha igen, akkor ezek mennyire fognak majd megmutatkozni a forgatás során, vagy szóba kerülnek-e majd Lékai-Kiss Ramóna interjújában. Az újabban a Fidesz mellett nagy erőkkel kampányoló médiaszemélyiség ugyanis 2021-ben beszélt először arról, hogy nagyon rossz mentális állapotban van. Az év őszén kórházba került egy súlyos rosszullétet követően, majd onnan zárt osztályra szállították, ahol két hónapot töltött. Kiderült, paranoid személyiség– és bipoláris zavarral, illetve pánikbetegséggel küzd, ami miatt depresszió is kialakult nála.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)