Győzike: Nem vagyunk szellemi fogyatékosok!

Győzike a 168 Órának elmondta, hogy eddig mért nem vállalta fel, hogy Fidesz-szimpatizáns.

2022. április 3., 20:35

Szerző: ,

„Én benne voltam ebben az egészbe', csak nekem volt egy szerződésem, ami miatt én nem vállalhattam fel azt, hogy melyik istent hiszem, melyik pártot szeretem.” – közölte Gáspár Győző újságírónknak, arra a kérdésre válaszolva, hogy eddig miért nem vállalta fel politikai álláspontját. Győzike elmondta, hogy az említett szerződés 2021. január 7-én járt le, amely után eldöntötte, hogy elmegy a Békemenetre.

Ezután megkérdeztük tőle, hogy mi történik, ha az ellenzék győz.

„Ha itt az ellenzék nyer, akkor megtanulok Zámbó Jimmy hangon énekelni – nem fogok, mert eddig is tanultam énekelni, akkor belőlem Andrea Bocelli lesz, ha az ellenzék győz. Hagyjuk má'!” 

Ezután tovább magyarázta, hogy miért tartja elképzelhetetlennek az ellenzék győzelmét. Hozzátette: hogy szerinte Márki-Zay Péternek kéne a Győzike Showt forgatnia, a politikai szereplés helyett.

Továbbá hangsúlyozta, hogyha ő felkészül egy fellépésére azzal, hogy tudja, hova megy, valamint tudja, hogy hány gyereke van, akkor azt egy miniszterelnök-jelöltje is tudja. Valamint utalt arra is, hogy Márki-Zay Péter sértegette a vidékieket.

„Mi vidékiek, mert én vidéki vagyok, nem vagyunk berúgva és nem vagyunk szellemi fogyatékosok!”

Győzike elmondta, hogy a Fidesztől azt várja, amit eddig is csinált. Ezt viszont nem fejtette ki bővebben.

Továbbá közölte, hogy keddtől hivatalosan a Fidesz tagja lesz. Leszögezte, hogy Farkas Flórián feladatait semmiképpen nem akarja elvenni a pártban, ő továbbra is zenélni szeretne, csak ezt már párttagként csinálná. Viszont hivatalos pozícióban szívesen segítené felzárkóztatni a cigányságot. Hozzátette, hogy 23 éve ezt csinálja, csak a színpadon.

Arról, hogy tagja marad-e a RTL Klubnak, azt válaszolta, hogy még nem tudja. „Hivatalosan még nem jelezték, hogy ki vagyok rúgva.”

(Kiemelt kép: Gáspár Győző a Fidesz eredményváróján a Bálnában. Fotó: Dimény András / 168.hu)

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.