Tóth Gabi odaszúrt Krausz Gábornak: Sikerült, ami hosszú évek óta nem

Tóth Gabi és Papp Máté Bence közösen adtak nyilatkozatot, természetesen a TV2-nek.

2024. június 11., 09:33

Szerző:

Az Ázsia Expressz felvételének vége óta, azaz lassan másfél hónapja Krausz Gábor és Mikes Anna gyakorlatilag eltűntek, de nem úgy Tóth Gabi és Papp Máté Bence. A TV2 sztárpárja továbbra is gőzerővel promózza a rendelkezésükre álló csatornákon nyári táborukat, ahol népitánc és zene mellett többek között számháborúzás is lesz.

Tóth Gabi énekesnőnek csak most sikerült, ami évek óta nem

Tóth Gabi például az alábbi Facebook-poszttal hirdeti az Egy a ritmusunk tábort, és hát van benne egy rész, ami arra utal, hogy Krausz Gábor mellett sosem volt egy nyugodt, békés perce sem. Most viszont Papp Máté Bence mellett mindez gyökeresen megváltozott.

„Sikerült az, ami hosszú évek óta nem...
Végre csak egy helyre figyeltem! Nem kószáltak el a gondolataim 100 felé, hanem ott és abban a pillanatban tudtam lenni! Befele figyeltem és elcsendesedett a sok zaj... amikor hazajöttünk, akkor olyan nyugalom volt rajtam, amire már nagyon vágyott a testem és lelkem egyaránt! Ezért is hisszük, hogy a táborunk egy mély és felszabadító hét lesz, mert ebben a környezetben, energiákban lehet igazán »mély levegőt venni«, hogy aztán tovább tudjunk haladni céljaink kalandos útján. Várunk benneteket július 15-21-ig Pomázon a Magyar Vár Táborban, ahol egy a ritmusunk! Hiszem, hogy összetartozunk, gyertek velünk és éljük át együtt is!”

Szóval ha ön is el szeretné küldeni a gyermekét július közepén egy mély és felszabadító lovaglásra-számháborúzásra Pomázra, akkor tudja, mit kell tennie!

Tóth Gabi és Papp Máté Bence meg is mutatták, hol lesz a tábor

A Tények plusz hétfő esti adásában az énekesnő és szerelme el is kalauzolták a stábot a nyári vakáció helyszínére, és Tóth Gabi ebben az interjúban szintén említi, amit előzőleg már megírt ebben a posztban: hogy mennyire megtalálta őt a lelki béke ebben az új kapcsolatban. További érdekesség a riportból, hogy amíg Papp Máté Bencéről tudnivaló, hogy már évek óta tanít néptáncot egy gimnáziumban, addig Tóth Gabi elismeri, hogy számára viszont új lesz, hogy gyerekeket kell oktatnia valamire. Így beszél erről:

„Ami miatt talán én izgulok egy kicsit az az, hogy a tánctanításban is részt fogok venni. A lánytáncokat én fogom tanítani, úgyhogy a Máté tanít engem, hogy hogyan kell tanítani is, amellett, hogy táncolni is megtanít.”

Tóth Gabi a legutóbb „irigyesei”–t emlegette, és a friss interjúban megint új kifejezéssel gazdagította a magyar nyelvet:

„A közösségépítő erő [az,] ami mind a kettőnket motivál és hajt. Hogy valami olyat alkothassunk, mindenki a saját műfajában, ő ugye a táncban, én a zenében csinálom ugyanazt, hogy egy picit fuzionizáljuk ezt a történetet.”

Ha többet szeretne tudni arról, hogyan fuzionizál Tóth Gabi és Papp Máté Bence, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)